بال مرغ کبابی به سبک آسیایی را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
روش پخت بال مرغ کبابی به سبک آسیایی
اگر به بال مرغ کبابی علاقه خاصی دارید به شما پیشنهاد میکنیم این مدل بال مرغ را امتجان کنید.
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد لازم : برای 24 نفر
بال مرغ | 1 کیلو و 100 گرم |
آرد | 110 گرم |
نمک | 2 قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | 2 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق چای خوری |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
کره بادام زمینی | 1/4 فنجان |
آب | 2 قاشق غذاخوری |
سس تند | 2 قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای | 1.5 قاشق چای خوری |
آبلیمو | 1.5 قاشق چای خوری |
سس سویا | 1.5 قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | 1/2 قاشق چای خوری |
طرز تهیه:
بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.
داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.
داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.
خطرات خوردن زیاد بال مرغ و عوارض آن
تزریق استروئید به مرغ در ناحیه گردن یا بال انجام می شود. بنابراین تجمع استروئید در این دو ناحیه از همه جا بیشتر است.
استروئیدها دارای اثرات وحشتناکی بر روی بدن انسان هستند…علاوه بر تسریع رشد، اثرات بسیار خطرناک تری در مجاورت با هورمون های زنانه ایجاد می کنند که منجر می شود
تا زنان هرچه بیشتر مستعد رشد کیست در رحم خود باشند. بنابراین توصیه می شود که افراد مراقب رژیم غذایی خود بوده، از دفعات استفاده از بال مرغ بکاهند!
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم