در بسیاری از اوقات، در دستور پخت برخی کیک ها و شیرینی ها و حتی غذاها، یا اینکه برای طلایی کردن روی برخی از غذاها، نیاز داریم که یا از زرده به تنهایی استفاده کنیم و یا اینکه از سفیده تخم مرغ استفاده کنیم. برای این منظور نیاز داریم زرده را از سفیده کامل جدا کنیم.
در این مطلب قرار است روش جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ را به شما یاد دهیم. این کار بسیار راحت است و به صورت تصویری هم آن را قرار داده ایم.
برای این کار تنها نیاز به یک بطری پلاستیکی دارید.
ابتدا تخم مرغ را در یک ظرف صاف مثل بشقاب بشکنید.
بعد از آن یک بطری تو خالی پلاستیکی را بیاورید.
روش جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ
بطری را روی زرده قرار دهید و آن را فشار دهید و رها کنید تا بطری به اصطلاح، زرده را بخورد.
بعد از این می توانید زرده را در ظرف دیگری خالی کنید.