پیتزا نیویورکی را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
روش تهیه پیتزا نیویورکی
مواد لازم :
فلفل سفید یک قاشق مرباخوری
لیمو ترش نیم عدد
خامه یا سرشیر یا خامه 1 فنجان
خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد
گوشت ریش ریش شده نیم پز 200 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر موزرلا به مقدار لازم
پیاز متوسط 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ نمایید.پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید.
خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند
روی گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا نیویورکی بپاشید.
پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید
ضرر های پیتزا برای بدن
اختلال در گوارش : ترکیبات موجود در سوسیس و کالباس اعم از روغن، ادویه و موادی که علاوه بر گوشت و مرغ به سوسیس و کالباس اضافه می شوند، همگی روی عملکرد دستگاه گوارش تاثیر منفی می گذارند.
ابتلا به سرطان : سوسیس و کالباس حاوی مواد افزودنی و نگه دارنده هستند. این ترکیب ها باعث ایجاد رادیکال های آزاد در بدن می شوند و زمینه ساز ابتلا به سرطان هستند.
افزایش وزن : این دو خوراکی چربی بالایی دارند. به همین دلیل مصرف آنها باعث اضافه وزن می شود. زمینه بروز حساسیت : ادویه و مواد نگهدارنده موجود در این خوراکی ها زمینه ساز ابتلا به حساسیت غذایی است.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم