چه ادویه ای برای چه غذایی مناسب است؟


چه ادویه ای برای چه غذایی را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

چه ادویه ای برای چه غذایی

چه ادویه ای برای چه غذایی

اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.

چه ادویه ای برای چه غذایی


ادویه ها:


ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)

ادویه ابگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک

ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.

ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه

چه ادویه ای برای چه غذایی

ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ

ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله

ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه

ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین

چه ادویه ای برای چه غذایی

ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است

ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق

ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو

ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


بیشتر بخوانید  چگونه آش ماست تهیه کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید