طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس



گوشت شتر مرغ | آشپزی با گوشت شترمرغ


گوشت شترمرغ مزاجی گرم و خشک دارد و نکته مهمی که در این گوشت پیدا می شود، ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است. ما در این مقاله چندین دستور آشپزی خوشمزه با گوشت شتر مرغ را برای شما گردوری کرده ایم .با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه غذاهای حرفه ای با گوشت شتر مرغ


1 – آستریچ برگر


مواد لازم :


  • 400 گرم گوشت شترمرغ

  • 2قاشق غذاخوری پیاز خرد شده

  • 1عدد سیر خرد شده

  • 1قاشق چایخوری روغن زیتون

  • 1قاشق چایخوری نمک

  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه


طرز تهیه :


  1. پیاز را در روغن زیتون کمی سرخ می کنیم تا قهوه ای شود

  2. سپس با دیگر محتویات ترکیب کرده و به صورت کلوچه گوشت در می آوریم

  3. البته گوشت را قبلأ کباب کرده ایم

  4. این کلوچه را برای مدت 5 دقیقه حرارت می دهیم و سپس آماده سرو می باشد.


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


2 – استریچ میت برگر


مواد لازم :


  • 500 گرم گوشت شترمرغ چرخ کرده

  • نصف پیمانه جو پودر شده

  • 1عدد پیاز

  • 3 دسته کوچک جعفری خرد شده

  • به مقدار لازم فلفل و نمک


طرز تهیه :


  1. گوشت را با جو و پیاز مخلوط کرده سپس جعفری و فلفل و نمک را به آن اضافه می کنیم و برای مدت 2 ساعت می گذاریم در یخچال تا محکم شود و خود را ببندد

  2. سپس آن را به صورت گرد در آورده و برای درست کردن برگر پهن می کنیم و بعد آن را برای مدت 2 دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم

  3. سپس آن را بروی نان سوخاری داغ می کشیم و بعد روی آن را با مواد مورد علاقه تان مثل کاهو ، گوجه فرنگی ، چغندر ،خیار ،پیاز ،تخم مرغ پخته و سس می پوشانیم و این غذا برای 6 نفر سرو می شود.


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


3 – کباب شترمرغ


مواد لازم :


  • گوشت شترمرغ چرخ شده 3 کیلوگرم

  • فلفل قرمز خرد شده 1عدد

  • فلفل سبز خرد شده 1 عدد

  • پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد

  • آب آلبالو 2 پیمانه

  • روغن زیتون 2 پیمانه

  • سیر ریز شده 5 عدد

  • سس 2 قاشق غذاخوری

  • رزماری 1 قاشق غذاخوری

  • فلفل 2 قاشق چایخوری

  • آویشن 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه :


  1. تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم سپس آن را برای مدت 24 ساعت در آب نمک و سرکه می خوابانیم .

  2. این کار باعث مزه دار شدن و ترد شدن گوشت می شود

  3. سپس آن را به سیخ کشیده و برای مدت 2 دقیقه حرارت می دهیم (در صورتی که نخواهیم کباب ما زیاد آبدار باشد آن را بیشتر حرارت می دهیم)

  4. پس از آن آماده سرو می باشد.


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


4 – استیک شترمرغ


مواد لازم :


  • گوشت شترمرغ 200 گرم

  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

  • نمک نصف قاشق چاخوری

  • سیر نصف قاشق چایخوری

  • فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :


  1. گوشت را قبلأ کباب می کنیم سپس روی آن را کاملأ با سس می پوشانیم

  2. روی آن پودر سیر ، نمک و فلفل می ریزیم

  3. سپس 4 دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم و در دمای F 150 درجه قرار می دهیم زمانی که آب آن کشیده شد استیک ما آماده است


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


5 – استیر فرای آستیریچ


مواد لازم :


  • گوشت شترمرغ ریزریز شده 400 گرم

  • سیر خرد شده 1بوته

  • فلفل دانه دار قرمز 1عدد

  • فلفل دانه دار سبز 1عدد

  • نمک 2/1 قاشق چایخوری

  • آب آلبالو 2 قاشق غذاخوری

  • زیره سبز 1 قاشق چایخوری

  • کنجد 1 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

  • پیاز کوچک خرد شده 1 عدد

  • گوجه خیلی ریز 12 عدد


طرز تهیه :


  1. گوشت آب آلبالو، زیره، سیرو نمک را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم

  2. آن را برای مدت 4-3 دقیقه آن را در دمای بالا حرارت می دهیم

  3. سپس بقیه محتویات را به آن اضافه می کنیم و دوباره به مدت 4-3 آن را می جوشانیم.

  4. سپس آن را با رنج سرو می کنیم .


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


6 – کباب تند با گوشت شترمرغ


مواد لازم :


  • گوشت کبابی 500 گرم

  • فلفل آسیاب شده 2 قاشق چایخوری

  • پودر سیر 4/1 قاشق چایخوری

  • نمک 2/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه :


  1. ادویه ها را در ظرف می ریزیم و مخلوط می کنیم

  2. سپس دو طرف گوشت را به آن آغشته می کنیم

  3. آن را برای مدت 1 ساعت در دمای f350 حرارت می دهیم .


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


7 – ریوروود استریچ فیلت


مواد لازم :


  • استیک شترمرغ ادویه زده با نمک و فلفل 2 عدد

  • پودر سیر نصف قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون 1 قاشق

  • پیاز خرد شده 1عدد

  • قارچ بزرگ خرد شده 3عدد

  • گشنیز نصف قاشق چایخوری

  • پودر فلفل نصف قاشق چایخوری


طرز تهیه :


  1. ابتدا روغن را در ماهی تابه گرم کنید

  2. سپس پیاز ، سیر و قارچ را به آن اضافه کرده و هم بزنید و روی شعله کم سرخ کنید

  3. استیک ادویه زده شده را کباب کرده با سس و مواد تهیه شده بالا روی آن را بپوشانید و با برنج سرو کنید


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


8 – سوپ شترمرغ


مواد لازم :


  • گوشت شترمرغ 200 گرم

  • کرفس خرد شده 1 فنجان

  • پیاز خرد شده 4/1 پیمانه

  • سیب زمینی کوچک 2 عدد

  • هویج بریده شده نازک 4 عدد

  • کنسرو گوجه فرنگی 1 عدد

  • فلفل 4/1 قاشق چایخوری

  • نمک 4/1 قاشق چایخوری

  • آب 4/1 فنجان


طرز تهیه :


  1. استیک ، کرفس ،پیاز ، سیب زمینی ، را در ظرف پیرکس با هم مخلوط کرده سپس هویج و آب را به آن اضافه می کنیم .

  2. برای مدت (15-12 )دقیقه دمای ماکروفر را تا حدی قرار می دهیم تا سیب زمینی کمی نرم شود. بعد از 6 دقیقه آن را هم می زنیم

  3. سپس بقیه مواد تشکیل دهنده را به آن اضافه می کنیم و در دمای بالا برای مدت 10دقیقه حرارت می دهیم و دائمأ آن را هم می زنیم.

  4. سپس برای مدت 1 ساعت روی اجاق گاز آن را می جوشانیم .


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


9 – کباب سوسیس شکل ایرانی


مواد لازم :


  • گوشت شتر مرغ چرخ شده 400گرم

  • پیاز کوچک رندخ شده یا ریز شده 1عدد

  • نمک و فلفل آسیاب شده 1قاشق چایخوری

  • دارچین 1قاشق چایخوری

  • نعناع خشک 1قاشق چایخوری


طرز تهیه :


  1. گوشت را داخل ظرف ریخته پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل را به آن اضافه می کنیم

  2. پس از آن ،دارچین و نعناع خشک را به آن افزوده و آن را خوب ورز می دهیم

  3. سپس آن را به سیخ کشیده و به شکل 4 عدد سوسیس در می آوریم و بعد آن را روی گاز کباب می کنیم تا جایی که بیرون آن قهوه ای شود

  4. درون آن نباید زیاد پخته شود و باید کمی آبدار باشد شما می توانید این غذا را با برنج سرو کنید.


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


separator line


10 – فتا برگر با گوشت شترمرغ


مواد لازم :


  • گوشت شترمرغ 200 گرم

  • سیر ریز شده 2عدد

  • نعناع خشک شده 2قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :


  1. گوشت را در ظرف ریخته سیر و نعناع را به آن اضافه می کنم.

  2. پس از آن ،نمک و فلفل را با آن مخلوط کرده و به مدت 2 دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم تا کمی آب آن گرفته شود

  3. سپس آن را با روغن به مدت کمی در ماهی تابه حرارت می دهیم.


طرز تهیه ۱۰ مدل غذای جدید و پر خاصیت با گوشت شترمرغ + عکس


بیشتر بخوانید  سس سفید

دیدگاهتان را بنویسید