طرز تهیه آش بادمجان کرمانشاه خوشمزه


آش بادمجان کرمانشاه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

آش بادمجان کرمانشاه

آش بادمجان کرمانشاه

از آش هاي خوشمزه است؛ اهل كرمانشاه نيستم ولي براي بار اول كه درست كردم و خوردم دلمو برررد؛ اكيداً پيشنهاد ميشود خصوصا براي كساني كه مثل من عاشق بادمجونن☺️

مواد لازم:

گوشت گوسفند 200 گرم؛ بادمجان 1 کیلوگرم؛ نخود 1 لیوان؛ عدس 1 لیوان


کشک 1 لیوان ؛ سیر ٦ حبه؛ پیاز 3 عدد؛ نعناع داغ مقدار لازم؛ نمک و فلفل مقدار لازم

نخود را از شب قبل خيس كنيد. گوشت را با پياز و سير و نمك و فلفل سياه بپزيد و ريش ريش كنيد؛ بادمجان را خورد كنيد و با كمي نمك و زردچوبه در روغن تفت كنيد تا نرم شود كمي بادمجان را له كنيد

سپس با سير خورد شده و حبوبات و گوشت و مقداري آب براي ٢ الي ٣ ساعت بگذاريد تا جا بيفتد. ٣٠ دقيقه به انتهاي پخت؛ كشك و فلفل قرمز را اضافه كنيد وبا نعنا داغ و كشك و سي داغ و پياز داغ تزيين كنيد.

منبع: دلگرم


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ی گاناش مناسب برای کیک

دیدگاهتان را بنویسید