فرنی انبه ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
تهیه فرنی انبه
این دسر خیلی خوشمزه و مقوی رو حتما توی فصل انبه امتحان کنید. برای پایه این دسر فرنی لازم داریم که با آرد برنج یا نشاسته تهیه میشه.
مواد لازم
نشاسته نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
شیر دو و نیم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
گلاب و عرق بید مشک هر کدام یک چهارم پیمانه
انبه پوره شده سه عدد
خامه سه قاشق غذا خوری
نشاسته را با آب و شیر مخلوط میکنیم تا حل شود. روی حرارت ملایم داخل ظرف لعابی قرار میدهیم و با قاشق چوبی هم میزنیم تا کمی سفت شود.
شکر گلاب و بید مشک و پودر هل را اضافه کرده و هم میزنیم. هنگامیکه شروع به حباب زدن کرد خاموش میکنیم خامه را به پوره انبه افزوده هم میزنیم و به فرنی اضافه میکنیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و تزیین میکنیم.
دلگرم