مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

آموزش تهیه حلوای هویج

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


آموزش تهیه حلوای هویج ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

آموزش تهیه حلوای هویج

آموزش تهیه حلوای هویج

راى درست كردن اين حلوا به ازاى يه ليوان آرد ، نيم كيلو هويج رو بخار پز يا آبپز كرده بعد خوب پوره ميكنيم به طورى كه اثرى از هويج در اون ديده نشه. با ٢ ليوان شكر ، ١/٥ ليوان آب ، ١ ليوان گلاب و ٣ قاشق غذاخورى زعفران آبكرده و يك قاشق چايخورى پودر هل شهد آماده ميكنيم.

يك ليوان آرد رو با مخلوطى از كره و روغن مايع و روغن جامد به مدت يك ساعت با حرارت ملايم تفت ميديم تا بوى خامى اون گرفته بشه و كمى تغيير رنگ بده ( براى اين حلوا نيايد رنگ آرد زياد تغيير كنه) بعد شهد و هويج پوره شده رو به اون اضافه كرده و روى حرارت قرار ميديم

و مرتب هم ميزنيم تا به اصطلاح حلوا خودش از ظرف جدا كنه. ( حلواى هويج كمى از حلواى سنتى نرمتره و حتما بايد خنك بشه تا بتونيم اونو تو ظرف بكشيم يا به اون شكل بديم

منبع: دلگرم


بیشتر بخوانید  چگونه کیک لامینگتون تهیه کنیم؟
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *