دستور پخت جوجه سرخ شده کره ای، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
دستور پخت جوجه سرخ شده کره ای
مواد اولیه برای تهیه جوجه سرخ شده کره ای :
برای ۵ نفر
- مرغ مرغ ۱ و نیم کیلو گرم (تکه شده)
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- روغن کانولا(یا هر روغن گیاهی دیگر) ۶ فنجان
- آرد ۱/۴ فنجان
- نشاسته سیب زمینی ۱/۲ فنجان
- آرد برنج ۱/۴ فنجان
- جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم برای سس :
- سیر سیر ۴ عدد (خرد شده)
- روغن کانولا(یا هر روغن گیاهی دیگر) ۱ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ ۱/۳ فنجان
- شربت برنج ۱/۳ فنجان
- سس گوجه فرنگی تند ۱/۴ فنجان
- سرکه سیب(یا هر نوع سرکه دیگر) ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه گیلاسی برای تزیین
- دانه کنجد به میزان لازم و برای تزیین
- پیازچه برای تزیین (خرد شده)
طرز تهیه:
مرغ تکه شده و تمیز شده را با آب سرد شسته و سپس خشک میکنیم.تکه های مرغ را در یک ظرف بزرگ با فلفل سیاه و نمک خوب مخلوط میکنیم و ۳ دقیقه در دمای معمولی به آن استراحت میدهیم.
روغن کانولا یا هر نوع روغن گیاهی دیگر را در یک ماهیتابه ی بزرگ میریزیم و ۷ تا ۸ دقیقه صبر میکنیم تا بخوبی داغ شود.نشاسته ی سیب زمینی , آرد , آرد برنج , جوش شیرین و تخم مرغ را به تکه های مرغ اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
نیمی از تکه های مرغ ها را به روغن داغ انتقال میدهیم و ۱۰ دقیقه در روغن داغ روی شعله ی زیاد سرخ میکنیم.بعد از این زمان مرغ ها را از ماهیتابه به یک ظرف انتقال میدهیم و بقیه ی تکه های مرغ را ۱۰ دقیقه دیگر سرخ میکنیم.
اینکار را دوباره انجام میدهیم(دو قسمت کردن تکه های مرغ و ۱۰ دقیقه هر کدام را سرخ کردن)و در نهایت تمام تکه های مرغ را با هم در ماهیتابه گذاشته و چند ثانیه روی حرارت میگذاریم تا تکه های مرغ گرم شود.
کمی روغن کانولا یا هر نوع روغن گیاهی دیگر را در یک ماهیتابه دیگر داغ میکنیم.سیر را خرد کرده و کمی در ماهیتابه تفت میدهیم.سپس سس کچاپ , شربت برنج و سس گوجه فرنگی تند را به سیر اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و در آخر سرکه سیب یا هر نوع سرکه دیگر را به سس اضافه کرده و دوباره تفت داده و زیر آن را خاموش میکنیم.
تکه های مرغ سرخ شده را به ماهیتابه ای که سس را در آن درست کردیم انتقال میدهیم و مرغ و سس را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و رو ی آن کنجد ریخته و دوباره مخلوط میکنیم.مرغ را به ظرفی انتقال داده آن را با دانه های کنجد , گوجه های گیلاسی و پیازچه خرد شده تزیین میکنیم.
خواص پیازچه:
پیازچه فواید زیادی دارد که بیشتر آن ها مانند پیاز است. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
– کاهش قند خون
– کاهش کلسترول خون بالا
– کاهش فشار خون بالا
– کاهش خطر پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان ها
– کاهش التهاب
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم