پاستا کاربونارا
پاستا کاربونارا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
کاربونارا نوعی پاستای ایتالیایی است که در تهیه ی سس آن از تخم مرغ، پنیر و ژامبون استفاده می شود. هرچند در دستور اصلی این غذا از قارچ استفاده نمی شود، ولی قارچ آن را بسیار خوشمزه می کند.دلگرم همراه باشید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا کاربونارا:
۱- از هر نوع پاستا می توانید استفاده کنید.
۲- قارچ ها را ورقه ورقه کنید.
۳- سیر، جعفری و تره را ریز خرد کنید.
۴- به پنیر پارمزان اضافی برای سرو نیاز دارید. پنیر را ریز رنده کنید.
۵- اگر دسترسی دارید از خامه ترش Crème fraîche ، استفاده کنید. در این دستور به جای خامه ترش می توانید از خامه استفاده کنید.
۶- ژامبون را خرد کنید.
مواد لازم
- نمک به مقدار لازم
- پاستا 400 گرم
- قارچ دکمه ای (خرد شده) 200 گرم
- کره 2 قاشق سوپ خوری
- آب لیموترش 1 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ (هم زده شده) 2 عدد
- خامه 1 پیمانه
- پنیر پارمزان (رنده شده) 100 گرم
- پیازچه (خرد شده) 4 ساقه
- ژامبون مرغ (خرد شده) 200 گرم
- دانه فلفل سیاه (نیم کوب شده) به مقدار لازم
طرز تهیه
1.در قابلمه ای مناسب، مقداری آب بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید؛ سپس کمی نمک به آن بیفزایید؛
2.پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش ریخته و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. زمانیکه پاستا نرم شد، آبکش کنید و یک دوم از آبِ آن را کنار بگذارید؛
3.در این فاصله، قارچ را در تابه ای حاوی کره، به همراه آب لیموترش تفت دهید؛
4.تخم مرغ، خامه، پنیر پارمزان، پیازچه و نمک را در ظرفی مناسب ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید؛
5.مخلوط خامه، قارچ، ژامبون مرغ، پاستا و یک دوم پیمانه از آبی که پاستا را در آن جوشانده اید، در تابه ای گود بریزید و به مدت دو دقیقه روی حرارت قرار دهید، کمی هم بزنید تا سس غلیظ شود؛ پاستا را در ظرف مورد نظر ریخته، دانه فلفل سیاه را روی آن بپاشید و سرو کنید.
منبع:آشپزباشی
مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی