طرز تهیه آش چاقاله بادام مرحله به مرحله



طرز تهیه آش چاقاله بادام (آش مخصوص فصل بهار) آش چاقاله


مواد لازم برای تهیه آش چاقاله


برنج نیم کوب : یک و یک دوم پیمانه

روغن کنجد : به میزان لازم

نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم

بلغور گندم : یک پیمانه

عدس : یک دوم پیمانه

پودر نعناع خشک : به میزان لازم

لوبیا سفید : یک دوم پیمانه

چاقاله بادام : چهار پیمانه

تره، شوید : دو پیمانه


آش چاقاله بادام



روش تهیه آش چاقاله بادام


  1. حبوبات را از قبل خیس می کنیم.

  2. لوبیا را به همراه آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم.

  3. برنج، عدس و بلغور گندم را همراه سبزی، کمی زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل می پزیم.

  4. پس از این که مواد خوب پخته شد، لوبیا را به آن اضافه می کنیم.

  5. چاقاله بادام را می پزیم تا آب آن تمام شود، سپس آن را کمی می کوبیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم.

  6. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، پس ازمدتی نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

  7. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.


بیشتر بخوانید  100 گرم آلو بخارا پخته و خشک شده چقدر کالری دارد ؟

دیدگاهتان را بنویسید