آشنایی با روش تهیه سوپ لوبیا چیتی
مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا
-
فلفل به مقدار دلخواه -
نمک به مقدار دلخواه -
سس تند به مقدار دلخواه -
سیر سیر 2 الی 3 حبه (خرد شده) -
هویج 1 عدد متوسط (خرد شده) -
کرفس 2 الی 3 ساقه (خرد شده) -
پیاز پیاز 1 عدد کوچک (خرد شده) -
آب 2 لیتر -
چاشنی ایتالیایی 2 قاشق چایخوری -
لوبیا چیتی 450 گرم (کنسرو شده) -
گوشت گوسفند 900 گرم (گوشت ساق پا)
طرز تهیه ی سوپ لوبیا و گوشت
این سوپ با مقدار موادی که خواهم گفت برای 8 نفر کافی هست.
1- داخل یک قابلمه ی نسبتا بزرگ آب رو به جوش بیارین. شعله رو خاموش کنید، لوبیاها رو اضافه کنید و بزارید 2 ساعت داخل قابلمه بمونن و خیس بخورن. بعد لوبیاها رو خشک کنید.
2- همزمان گوشت ران رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزین و بهش دو لیتر آب اضافه کنید. چاشنی ایتالیایی رو هم به قابلمه اضافه کنید. آب رو به جوش بیارین و بزارین حدود یه ساعت بپزن.
سبزیجات خرد شده و لوبیاها رو اضافه کنید. یه ساعت دیگه هم بزارین مواد توی قابلمه بپزن، تا زمانی که سبزیجات نرم بشن و گوشت به راحتی از استخوان جدا بشه. گوشت رو کامل از استخوان جدا کنید.
3- مقدرای سس تند به قابلمه اضافه کنید تا مزه دارش کنید، نمک و فلفل رو هم همینطور. با مقداری جعفری تازه میتونید این سوپ مقوی رو میل کنید!
نکته:
-
خارج از ایران برای این سوپ از گوشت خوک استفاده میکنند. -
به جای چاشنی ایتالیایی می تونید بنا به سلیقه ی خودتون از چاشنی ها و ادویه های خوشمزه ی ایرانی هم استفاده کنید.