چطور مربای انجیر خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟
مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر
-
انجیر 1 کیلوگرم -
شکر 700 گرم -
آب 1 تا 1.5 لیوان -
وانیل یا گلاب به دلخواه و میزان لازم
برای پخت مربای انجیر به دو روش میتونین عمل کنید :
اول: اینکه انجیرها رو قشنگ بشورین و پوست بکنید و شکر رو لابه لا بریزین و حدود 3 تا 4 ساعت بهش استراحت بدین تا آب پس بده و هیچ آبی هم بهش اضافه نکنید.
بعد از این زمان قابلمه رو روی حرارت بذارین تا بپزه.برای پخت 25 تا 30 دقیقه زمان لازمه و بهتره که 10 دقیقه ی اول در قابلمه رو ببندین تا مربا طلایی رنگ بشه .5 دقیقه ی آخر هم در صورت تمایل کمی وانیل یا گلاب به مربا اضافه کنید.
طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر
بعد از پختن مربا شهد اون و از صافی بسیار ریز بگذرونین تا دونه هارو جدا کنید و یا به کمک قاشق یا ملاقه این کارو انجام بدین.
روش دوم : در این روش نیازی به پوست کندن انجیرها نیست. در ابتدای کار شکر رو به همراه 1 تا 1.5 لیوان آب روی حرارت قرار بدین تا کمی قوام بیاد و سپس انجیرها رو داخل شهد بریزین.
مدت 15 تا 20 دقیقه اجازه دهید که انجیرها بجوشند تا پخته شوند. در این روش نیازی به جدا کردن دانه های ریز انجیر هم نیست چون دونه ی زیادی توی مربا نمی بینید. در صورت تمایل کمی وانیل یا گلاب به مربا اضافه کنید. در این روش انجیرها شکل خودشون رو حفظ میکنن و زیباتر هستند.
نکات مهم برای تهیه ی مربای انجیر:
-
برای تهیه ی مربای انجیر بهتره از انجیر های متوسط استفاده کنید و انجیرها نه زیادی نرم باشند و نه کال و سفت. -
مراقب سر رفتن مرباتون باشین به خصوص در روشی که از انجیر پوست کنده استفاده میکنید و سعی کنید از حرارت ملایم برای پخت مربا استفاده کنید. -
در صورتی که تمایلی به جدا کردن پوست انجیر ندارین بهتره که دم اونو زیاد کوتاه نکنین تا انجیر در حین پخت وا نره . -
انجیر سبز نسبت به انجیر سیاه مناسب تره و مربای خوشرنگ تری رو خواهید داشت.