روش تهیه ی جگر مرغ به همراه برنج لذیذ و خوشمزه



روش پخت جگر مرغ به روش سنتی


مواد لازم برای تهیه ی جگر مرغ با پلو


  • کشمش : 4 قاشق غذاخوری، خیس شده

  • روغن مایع یا کره : 4 قاشق غذاخوری

  • پیاز متوسط :ی ک عدد ساطوری

  • خلال بادام : 4 قاشق غذاخوری

  • ادویه پلویی : یک قاشق غذاخوری

  • دارچین : یک قاشق چای خوری

  • برنج دانه بلند : 300 گرم خیس شده

  • آب مرغ : یک لیتر

  • جگر مرغ : 250 گرم، خرد شده

  • جعفری : 3 قاشق غذاخوری، ساطوری

  • زردچوبه : یک قاشق چای خوری

  • نمک و فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه ایچ پیلاوی، جگر مرغ با پلو


  1. دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را روی شعله متوسط 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد. خلال بادام و کشمش را اضافه کرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید.

  2. آب برنج را خالی کرده و برنج را به همراه ادویه پلویی و دارچین به قابلمه اضافه کنید. پس از یک دقیقه آب مرغ را همراه 2 قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید. پس از این که آب مرغ جذب برنج شد، شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید. پس از 20 دقیقه پلو دم کشیده است.

  3. روغن باقی مانده را در یک تابه داغ کرده و جگر را 10 دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا خونابه آن کاملا تبخیر شود. زردچوبه را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. یک دقیقه قبل از برداشتن جگر از روی شعله، سبزی را به جگر اضافه کرده و با آن مخلوط کنید.

  4. پس از اینکه پلو دم کشید، جگر و سبزی را با آن مخلوط کرده و سرو کنید.


نکات مهم برای تهیه ی واویشکا با جگر مرغ خوراک خوشمزه شمالی




1. به جای آب مرغ می توانید از آب یا آب سبزی استفاده کنید.

2. اگر با کشمش میانه خوبی ندارید آن را حذف کنید در ضمن، اضافه کردن خلال پسته غذای شما را خوش رنگ تر می کند.

3. این پلو را با ماست چکیده و لیموترش سرو کنید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  آموزش ته چین-ته چین قارچ و بامجان

دیدگاهتان را بنویسید