طرز تهیه کته گوجه فرنگی به روش سنتی و بسیار خوشمزه
غذایی لذیذ و خوشمزه با نام کته ی گوجه
این غذا ساده است اما لذیذ و خوش طعم و عطر بوده و یک وعده غذای سنتی سالم محسوب می شود.
کته گوجه فرنگی را با برنج ایرانی تهیه کنید و حتما در ترکیب آن از کره استفاده نمایید تا لذیذ تر شود .با دلگرم همراه شوید و از این غذا لذت ببرید.نوش جان
مواد لازم برای تهیه ی کته گوجه فرنگی
-
برنج400 گرم -
روغن دوقاشق غذاخوری -
نمک و زردچوبهبه میزان لازم -
سیب زمینی2 عدد -
گوجه فرنگی2 عدد -
پیاز قرمز1 عدد
طرز تهیه و دستور پخت کته ی گوجه فرنگی
-
ابتدا برنج را خیسانده و در ظرفی مناسب یک لیتر آب را برای آن به جوش می آوریم. -
سیب زمینی ها را که بصورت نگینی خرد شده، در تابه خوب سرخ میکنیم و بعد پیاز را نیز میریزیم تا خوب تفت بخورد. -
نمک و زردچوبه را اضافه کرده و بهم میزنیم. -
در آخر هم گوجه ها را میریزیم و کمی مخلوط میکنیم. -
تابه را از روی شعله برمیداریم. وقتی آب ظرف به جوش آمد، برنج را درون آن ریخته و خیلی آرام بهم میزنیم. -
پس از چند دقیقه که دانه های برنج نرم شدند، آن را آبکش کرده با مواد تابه مخلوط میکنیم و میگذاریم دم بکشد. -
این غذا بعد از حدود یک ساعت آماده صرف است.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی