روشی آسان برای تهیه ی خورشت بادام زمینی
خورشت بادام زمینی برای تمام گروههای سنی به جز افرادی که حساسیت به بادام زمینی دارند مناسب است . که در طرز تهیه به جای بادام زمینی می توان از حبوبات استفاده نمایید . با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ی خورشت بادام زمینی
-
۲ پیمانه پیاز خرد شده -
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون -
½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز -
۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده -
۳ پیمانه آب گوجه فرنگی -
۱ پیمانه آب -
۱ قاشق چای خوری نمک -
۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده -
۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده -
۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده -
۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده -
½ پیمانه کره بادام زمینی
دستور تهیه خورش بادام زمینی
-
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. -
فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید. -
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند. -
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. -
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد. -
سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد. -
کره بادام زمینی را اضافه کنید. -
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود. -
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی