خواص بی نظیر گریپ فروت برای درمان سرماخوردگی



خاصیت اسرارآمیز گریپ فروت برای درمان بیماری های سخت


مصرف گریپ فروت قدرت بی‌نظیری در سوزاندن و از بین بردن چربی‌ها دارد . برای آشنایی با نحوه ی استفاده از این میوه ی پر خاصیت با دلگرم همراه شوید.


گریپ فروت و خواص درمانی آن


برای رفع سرماخوردگی و آنفولانزا گریپ فروت را با پوست 4 قاچ کنید و داخل قابلمه آب بیندازید و بجوشانید، آنرا هم بزنید و یک قاشق غ عسل به آن اضافه کنید و محلول به دست آمده را بنوشید !


گریپ فروت را کی بخوریم؟


بهترین زمان خوردن گریپ فروت به عنوان وعده ی صبحانه می باشد چون کم کالری بوده و در طول روز گرسنگی و تشنگی را به دلیل محتوای بالای آب از بین می برد.


گريپ فروت ، اشتها را تقويت مي كند


  • گريپ فروت ، عمل هضم را آسان مي نمايد و جريان عصير (شيره) معدي و ترشح كيسه صفرا را سرعت مي بخشد.

  • گريپ فروت ، داراي ويتامين «ث» است. اين ويتامين در حفظ سلامت قلب و عروق بدن موثر است.

  • گريپ فروت ، به توليد قند و مواد حياتي دستگاه بدن كمك مي كند.

  • گل هاي گريپ فروت از نظر طبي خاصيت ضد تشنج و لرز دارد و آن را دم مي كنند و در موقع تشنج و تب مي نوشند.

  • اگر گريپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرار آور آن زياد مي شود و سموم از بدن خارج مي كند.

  • گريپ فروت ، خون را تصفيه مي كند و كليه و كبد را پاك مي نمايد.


گريپ فروت ، ضد خونريزي و بواسير است


گريپ فروت ، ميوه اي خنك است و عطش را رفع مي كند.


گريپ فروت ، اختلال هاي مفصلي را درمان مي كند.


گريپ فروت ، براي كساني كه موهاي سرشان مي شكند، تجويز مي شود.


گريپ فروت ، براي كساني كه عفونت هاي ريوي و تب خيز دارند مفيد است.


گريپ فروت ، علاوه بر مواد معدني ( آهن و كلسيم) داراي ويتامين هاي آ، ب1، ب2، پ پ، ث است.


خواص کمیاب گریپ فروت


  1. ـ مصرف مركبات به سبب داشتن ويتامين «ث» براي پيشگيري از سرماخوردگی توصيه مي شود.

  2. گريپ فروت نيز براي سرما خوردگی خوب است و در فصل زمستان مصرف فراواني دارد.

  3. اين ميوه آنتي اكسيدان و ليكوپن دارد، ولي مصرف آن به همراه برخی داروها (داروهاي ضد تشنج، ضد افسردگي و بي نظمي ضربان قلب) خطرناك است.

  4. آب گريپ فروت بر آنزيمهاي خاصي كه اين داروها در روده و كبد تجزيه مي كنند تأثير مي گذارد و سبب بروز عوارض جدي دارويي مي شود.

  5. البته هنوز ماده يا مواد شيميايي كه به شكل مشخص مسئول اين تداخل باشد در اب گريپ فروت شناخته نشده است.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  از خواص ترب و تربچه چه میدانید؟

دیدگاهتان را بنویسید