آموزش راحت و آسان طرز تهیه گوردیتا
غذاهای مکزیکی از محبوبیت بسیاری در کشورهای مختلف جهان برخوردارند. در این مقاله به معرفی این غذای خوشمزه میپردازیم. بادلگرم همراه شوید.
آموزش و طرز تهيه گوردیتا (غذای مكزيكی)
مواد لازم برای تهیه گوردیتا
-
آرد :3/5 فنجان -
آب جوش :1/5 فنجان -
نمک :1/5 قاشق چایخوری -
مایه آماده :یک قاشق چایخوری -
روغن نباتی :2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه تاکو
-
گوشت چرخ کرده :450 گرم -
چاشنی تاکو :2 الی3 بسته -
پنیر چدار رنده شده :2 فنجان -
کاهوی خرد شده :به مقدار لازم -
زیتون سیاه خرد شده :به مقدار لازم -
گوجه فرنگی خرد شده :به مقدار لازم -
خامه ترش :به مقدار لازم -
سالسا :به مقدار لازم -
آووکادو یا گواکامولی :به مقدار لازم
طرز تهیه گوردیتا خوشمزه
-
2فنجان آرد را همراه با آب جوش در کاسه ای بریزید، خوب هم بزنید تا یکنواخت شود و روی آن را بکشید. بگذارید 30 دقیقه بماند. -
در کاسه جداگانه ای، 1/5 فنجان آرد با نمک و مایه بریزید و روغن اضافه کنید و مخلوط کنید. -
آن را به آرد اضافه کرده و 2 یا 3 دقیقه روی سطح چربی آن را ورز دهید، می توانید از میکسر نیز استفاده کنید. خمیر باید کمی چسبناک باشد، اگر زیادی چسبناک بود می توانید کمی بیشتر آرد بریزید. -
کاسه ای را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید، روی آن کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید یک ساعت در جای گرمی بماند. -
خمیر را به 8 تکه تقسیم کنید و روی آن ها را بکشید و بگذارید 15 تا 30 دقیقه دیگر بماند. -
تابه را روی شعله متوسط بگذارید و هر تکه را یکی یکی در تابه بگذارید و با دست پهن کنید. -
هر کدام از تکه ها را جدا جدا حدود یک یا 2 دقیقه در تابه هشک بپزید تا لکه های قهوه ای روی آن ها نمایان شود. -
می توانید تکه های پخته را در ظرفی بگذارید و رویش فویل بکشید و در فر بگذارید بماند. -
در این حین، گوشت چرخ کرده را با چاشنی تاکو و طبق دستورالعمل روی بسته آماده کنید. -
گوردیتاهای گرم را با گوشت تاکو پر کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی