طرز تهیه میگوی کبابی + راز میگو کبابی خوش طعم
میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای بدن انسان بسیار ضروری است. امروز قصد داریم یک روش ساده برای تهیه ی یک میگوی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه میگو کبابی خوشمزه و خاص
مواد لازم برای تهیه میگو ی خوشمزه
-
میگو 1 کیلو -
برگ ریحان خرد شده 1/4 پیمانه -
سس گوجه 2 و 1/2 قاشق سوپخوری -
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری -
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری -
پرک فلفل 1/4 قاشق چایخوری -
آب لیمو تازه 2 قاشق سوپخوری -
شکر 1/2 قاشق چایخوری -
موسیر تازه 1 تکه بزرگ -
نمک 1 قاشق چایخوری -
سیر تازه و خرد شده 4 حبه درشت
نکات مهم برای تهیه ی میگو کبابی
-
میگو یکی از مفیدترین و سالم ترین موادی است که در آشپزی و پخت انواع غذاها می توان از آن استفاده کرد. -
میگو منبع عالی انواع ویتامین ها و پروتئین هاست و حتما باید در برنامه غذایی خانواده گنجانده شود. -
در پخت میگو کبابی باید نکاتی را رعایت کرد و برای رفع بوی زهم آن از سبزیجات و مواد تازه دیگری استفاده کرد و بهتر است که میگو در سس مخصوص مرینیت خوابانده شود تا بوی زهم آن گرفته شود . -
باید سس مخصوص میگو کبابی خوش طعم و خوش عطر باشد تا میگوی کباب شده هم خوش طعم و لذیذ باشد و هم بوی تند یا زهم نداشته باشد.
طرز تهیه میگو کبابی
-
در شروع کار میگو را آماده نمایید. اگر میگوی پاک و تمیز فریز شده خریداری کرده اید حتما آن را در دمای محیط قرار دهید تا یخ زدایی شود -
می توانید داخل کیسه میگو آب گرم بریزید تا میگوها سریعا یخ زدایی شوند. -
اگر میگو را تازه خریداری کرده اید آن را به خوبی تمیز کنید و رگ پشت آن را بگیرید. -
در اولین بخش از کار سس مخصوص برای مرینیت و خواباندن میگو را آماده نمایید. -
برای آماده سازی سس مخصوص از غذاساز کوچک یا بلند استفاده نمایید. -
روغن زیتون ، سس گوجه ، آب لیموی تازه ، نمک ، پودر آویشن ( من از آویشن تازه استفاده کردم ) ، ریحان تازه و خرد شده ، نمک ، شکر، موسیر تازه و خرد شده ، سیر های ریز خرد شده و پرک فلفل را در دستگاه غذاساز بریزید. -
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و آنقدر غذاساز را روشن نگه دارید تا تمام مواد با هم یک سس یکدست و یکنواخت ایجاد کند. -
مواد درشت را ابتدا خرد کنید و سپس داخل غذاساز بریزید تا سس بهتری داشته باشید . مثلا سیر و موسیر را حتما خرد کنید. -
بعد از اینکه سس آماده شد باید میگو ها را داخل سس مرینیت نمایید. -
میگوها را داخل سس بریزید و به خوبی مخلوط کنید باید هر دانه میگو یک لایه سس روی خود داشته باشد و کاملا با سس مخلوط شود. -
1 ساعت میگوها را مرینیت نمایید تا طعم و عطر سس به خورد میگو رود. -
می توانید ظرف سس و میگوها را در دمای محیط بگذارید تا زمان مرینیت کامل شود اما اگر دمای محیط خیلی گرم است ظرف را در یخچال بگذارید و کمی بیشتر از یک ساعت صبر کنید. -
سپس میگوهای مرینیت شده را به سیخ بکشید. از سیخ های خیلی نازک استفاده کنید. -
میگوها را کمی خم کنید و سیخ را از وسط میگو رد کنید به طوری که دم میگو در پایین و سر آن بالا باشد. -
تمام میگوها را به همین ترتیب سیخ بکشید و آماده کنید. باید یک لایه سس روی میگوهای به سیخ شده باشد تا طعم و عطر آنها دلپذیر گردد. -
اگر از باربیکیو برای کباب کردن استفاده می کنید آن را روشن نمایید و با حرارت متوسط کمی گرم کنید. -
سپس دستمالی را با روغن خوراکی کاملا چرب کنید و روی صفحه گریل بکشید تا صفحه کاملا چرب شود. -
سپس میگوهای سیخ کشیده شده را روی صفحه بچینید. -
اگر هم از منقل و ذغال استفاده می کنید ذغال ها را گداخته کنید و میگوها را روی ذغال گداخته کباب کنید. البته میزان ذغال نباید زیاد باشد. هر طرف سیخ میگوها را 2 دقیقه حرارت دهید. -
حرارت دهی بیشتر نباشد چون میگو سفت و بدمزه خواهد شد.بعد از اینکه هر طرف میگوها را فقط 2 دقیقه حرارت دادید میگو کبابی شما با بهترین طعم و مزه آماده خواهد بود. -
می توانید آن را سرو کنید و از طعم عالی و عطر خوب آن لذت ببرید. در کنار این میگو کبابی می توانید انواع سبزیجات و سالادهای کامل را سرو نمایید. -
طعم این میگو کبابی عالی است و هیچ بوی تند و زهمی از آن استشمام نمی شود. -
به راحتی و در کمترین زمان می توانید این میگو کبابی خوشمزه و عالی را تهیه کنید و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی