طرز تهیه بولانی ماشی خانگی
بولانی ماشی یک غذای افغانیست که طرف داران زیادی دارد. برای آشنایی بیشتر با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ی تهیه بولانی ماشی
-
۱- آرد ترمیده (صفر سه) یک کیلو -
۲- ماش ماش دو پیمانه -
۳- روغن -
۴- نمک -
۵- پیاز دو عدد -
۶- آب
روش تهیه ی بولانی خوش طعم
-
آرد را با آب شیر گرم نمک و دو قاشق روغن مایع خمیر نماید .خمیر بولانی باید زیاد سخت نباشد . -
راحت هموار گردد . خمیر را بگذارید استراحت نماید . مقداری ماش را شسته آب پز طبخ نماید . -
روغن را داغ نموده پیاز را ریزه نموده با روغن سرخ نماید . آب ماش را بر طرف نموده روی روغن و پیاز علاوه نماید .مقداری آب بالای آن ریخته بگذارید ماش با روغن و پیاز مخلوط گردد . -
ماش تهیه شده را از روی حرارت دور نموده بگذارید سرد گردد . -
ذغاله های کوچک از خمیر برداشته مدور نازک هموار نموده و به مناصفه خمیر ماش را هموار نموده و بولانی را شکل نیم دایره محکم ببندید هنگام بریان نمودن باز نشود . -
بعد پر نمودن بولانی ها را پشت و روی در بین روغن سرخ نموده و نماید .
نکات تکمیلی در مورد بولانی ماشی
بولانی ماشی جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بولانی ماشی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی