آموزش و طرز تهیه کامچوری مرحله به مرحله
کامچوری، پوره سیب زمینی هندی است و معمولا در کنار غذاهای گوشتی سرو می شود اما به تنهایی هم نوعی غذا محسوب می شود. با دلگرم همراه شوید.
دستور پخت پوره سیب زمینی هندی (کامچوری)
-
سیبزمینی: 5عدد -
تخم مرغ: 3 عدد -
کره: 30 گرم -
ماست (چکیده و خامه ای): نصف پیمانه -
آویشن: یک قاشق غذاخوری -
نعنا (خشک): یک قاشق غذاخوری -
زنجبیل: یک قاشق چایخوری -
نمک: به میزان لازم -
فلفل: به میزان لازم -
پودر سیر: یک قاشق چایخوری -
شیر (پرچرب): به میزان لازم
طرز تهیه ی کامچوری خوش مزه
-
ابتدا سیبزمینیها را پوست کنده و نگینی کنید و بعد از شستن با مقداری آب و نمک بپزید طوری که بعد از پخت آب سیبزمینی اضافه نیاید و کاملا جذب سیبزمینی شود. -
تخممرغها را هم جداگانه آبپز کرده و پوست بگیرید.کره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط رسیده و نرم شود. -
وقتی سیبزمینی پخته شد (میتوانید آن را له کنید)کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی کره به خورد سیبزمینی رود.تخممرغهای آبپز را رنده بزنید و به سیب زمینی اضافه کنید. -
ماست را با مقدار دلخواهی شیر(بسته به غلظت دلخواه)مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند، سپس ان را کم کم به مواد افزوده و به آرامی مخلوط کنید.ادویه را هم به مواد اضافه کرده و سبزیهای خشک را با دست کمی پودر کرده و به آن بیفزایید. -
مواد را کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.روی ظرف حاوی پوره را با سلفون خوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کمی سفت و مزهدار شود سپس روی پورهها کمی فلفل بپاشید و سرو کنید.
نکات آخر برای داشتن یک کامچوری عالی
-
برای اضافه کردن شیر دقت داشته باشید که پوره شما باید در حدی غلیظ باشد که کمی حالت کشدار داشته باشد. -
در صورت تمایل مقداری خامه هم به پوره اضافه کنید. -
این پوره در هند به صورت تند و با فلفل قرمز زیاد طبخ میشود. -
در صورت تمایل ادویه دلخواه خود را به این پوره اضافه کنید(در مناطق مختلف هند از ادویههای مختلفی استفاده میشود)
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی