طرز تهیه ی آش گندم سنتی و خانگی



طرز تهیه آش گندم خوش طعم و خوشمزه


آش گندم غذایی خوش طعم و متفاوت است که دارای طعم و مزه بی نظیری است و شما می توانید این غذای ایرانی را در منزل به راحتی بپزید. در طرز تهیه آش گندم از سیر داغ و پیاز داغ و نخود و لوبیا چیتی و یا لوبیا قرمز و گندم و سبزی آش استفاده می شود. با دلگرم همراه شوید.


آش گندم بدون گوشت با طرز تهیه و نکات تکمیلی


مواد مورد نیاز برای پخت آش گندم


  • گندم پوست کنده و خیس کنده 2 لیوان

  • برنج شسته 1 لیوان

  • نخود 1 لیوان

  • لوبیا قرمز و لوبیا چیتی باهم 1 لیوان

  • عدس 1 لیوان

  • سبزی آش ( گشنیز – تره – اسفناج – جعفری – نیم کیلو

  • پیاز داغ 1 لیوان

  • نعناع داغ نصف لیوان

  • نمک – فلفل و زردچوبه به میزان لازم


طرز تهیه کامل آش گندم مقوی و فوق العاده


  1. حبوبات را از چند ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید تا در هنگام پخت هم زودتر پخته شوند و هم نفخ آنها گرفته شود.

  2. برای درست کردن آش باید در یک قابلمه نسبتا بزرگ البته بستگی به حجم آش دارد ، انتخاب کنید و تا نصف قابلمه آب بریزید و گندم را همراه با نخود و لوبیا داخل آن اضافه کنید تا بپزند.

  3. بعد از به جوش آمدن آب ، باید حرارت را ملایم کنید تا حبوبات به آرامی پخته شود.


طرز تهیه آش گندم خوش طعم و خوشمزه


بعد از یک ساعت پخت گندم با نخود و لوبیا ، عدس و برنج را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.


وقتی یک ساعت از زمان پخت برنج به همراه عدس و بقیه حبوبات گذشت .


سبزی آش را به همراه نعناع داغ و پیاز داغ و همچنین نمک ، فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم و اجازه میدهیم همه مواد کنار هم بپزند و به اصطلاح جا بیفتند.


که حدود 45 دقیقه کافیست. اگر در حین پخت آش آب آن کم شد میتوانید کم کم مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.


نکات تکمیلی در مورد آش گندم


  • آش گندم جزو آش و حلیم میباشد

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه

  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

  • آش گندم را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

  • همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  عوارض استفاده زیاد از نمک

دیدگاهتان را بنویسید