تهیه کباب ترش با فرمول ساده
در این بخش از سایت دلگرم طرز تهیه کباب ترش را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.با دلگرم همراه شوید.
کباب ترش – طرز تهیه کباب ترش گیلانی
مواد لازم برای کباب ترش ( گیلان )
-
گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم -
گردوی چرخ شده 100 گرم -
رب انار 3 قاشق غذاخوری -
پیاز 1 عدد -
سیر 2 حبه -
روغن زیتون یا مایع 1/2 لیوان -
جعفری.گشنیز.مرزه.ترخون 3 قاشق خرد شده -
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کباب ترش دلچسب
-
درون کاسه ای روغن ، پیاز و سیر رنده شده ، سبزیجات ریز خرد شده ، گردوی چرخ شده ، فلفل و رب انار را مخلوط کنید . -
سپس گوشتی را که به شکل درشت و یک اندازه خرد کرده اید به این مخلوط اضافه نمائید ( نمک را در زمان پخت اضافه کنید تا کباب سفت نشود ). -
روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 – 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم تمام مواد جذب گوشت شود. پس از این مدت زمان گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید ( فاصله بین گوشت ها برای پخت بهتر کباب است ). -
سیخ ها را روی کباب پز یا اتش قرار دهید و وقتی کباب کمی خود را گرفت رویش نمک بپاشید تا ترد بماند ( بهترین نوع طبخ برای پخت کباب ترش و هر نوع کبابی اتش ذغال میباشد ). -
کباب ترش دارای طعمی عالی و خوشمزه است و بهمراه برنج زعفرانی یا نان سرو میشود.
دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش
-
برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید. -
گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که یک سبزی محلی است استفاده می کنند.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی