آشنایی با روش تهیه سالاد مکزیکی
سالاد مکزیکی یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که شما می توانید این سالاد خوشمزه را برای پذایریی از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی ها تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه سالاد مکزیکی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. با دلگرم همراه شوید.
سالاد مکزیکی ساده و خوشمزه
مواد لازم جهت تهیه ی سالاد مکزیکی
-
کلم پیچ سفید پنج کاسه ماست خوری -
کلم پیچ بنفش نصف کاسه ماست خوری -
کنسرو ذرت یک کاسه ماست خوری -
کالباس سیصد گرم -
سس مایونز یک کاسه ماست خوری -
ماست یک کاسه ماست خوری -
سرکه چهار قاشق غذاخوری -
شکر نصف قاشق غذاخوری -
نمک و فلفل به میزان لازم
آشنایی با روش تهیه سالاد مکزیکی
-
نمک و فلفل به میزان لازم، یک کاسه ماست خوری سس مایونز معادل 250 گرم (معادل یک شیشه کوچک سس مایونز) -
یک عدد کلم پیچ سفید کوچک حدود 800 گرم برای تهیه پنج کاسه ماست خوری کلم خرد شده (600 گرم کلم خرد شده نیاز می باشد)، مقداری از یک کلم پیچ بنفش برای تهیه نصف کاسه ماست خوری کلم خرد شده (60 گرم کلم خرد شده نیاز می باشد) -
یک قوطی نیم کیلویی کنسرو ذرت برای تهیه یک کاسه ماست خوری سرپر کنسرو ذرت معادل 250 گرم (وزن آبکش)، سیصد گرم کالباس برای تهیه یک و نیم کاسه ماست خوری کالباس خرد شده -
ماست و سس را در یک ظرف بزرگ ریخته، با همزن دستی هم می زنیم سپس نمک، فلفل، شکر و سرکه را اضافه کرده، مخلوط می کنیم و بعد کلم، ذرت و یک کاسه کالباس خرد شده را اضافه کرده تا سالاد آماده شود. -
سالاد را در ظروف بستنی خوری می توان کشید و با کالباس خرد شده آن را تزئین کرد.
خواص کلم پیچ بنفش
-
کلم، سرشار از ویتامین C است. -
این ویتامین هم نوع دیگری از آنتی اکسیدان ها است. -
به همین دلیل مصرف کلم می تواند نیاز بدن به این ویتامین مهم را تأمین کند. -
نکته مهم تر این که در بین خانواده کلم ها، کلم قرمز بیش از همه انواع کلم ها، ویتامین C دارد. -
میزان این ویتامین در کلم قرمز دو برابر کلم سبز است.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی