غذای ملل _ طرز تهیه گولاش
گولاش نوعی خورش مجارستانی است که شباهت فراوانی به خورش های ایرانی دارد این غذا در بین مجارها و توریست های مجارستان محبوبیت زیادی دارد . با دلگرم همراه شوید.
طرز پخت “گولاش”، غذای نمادین مجارستان با گوشت قلقلی
مواد لازم برای پخت گولاش
-
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون -
4 فنجان پیاز، خرد شده -
1 قاشق غذاخوری شکر -
3 حبه سیر، له شده -
1 قاشق غذاخوری دانه زیره، آسیاب شده -
یک و نیم قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین مجارستان -
1 قاشق چایخوری پاپریکای تند مجارستان -
2 قاشق غذاخوری برگ مرزنگوش تازه، خرد شده -
1 قاشق چایخوری برگ آویشن تازه، خرد شده -
1 برگ بو -
3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی -
2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک -
4 فنجان آب مرغ -
1100 گرم گوشت استیک -
1 قاشق چایخوری نمک -
ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم برای کوفته قلقلی ها
-
2 فنجان آرد کیک -
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر -
1 قاشق چایخوری نمک -
سه چهارم فنجان شیر -
2 قاشق غذاخوری کره
روش تهیه گولاش مجارستانی
-
در ماهیتابه بزرگی روغن زیتون را داغ کنید و پیازها و شکر را تفت دهید تا کاراملی شوند. سپس سیر و دانه زیره را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بپزید. -
پاپریکای شیرین و تند، مرزنگوش، آویشن و برگ بو را اضافه کنید. یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آنها درآید. -
سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. سپس سرکه و آب مرغ را بریزید و تکه های گوشت (بیف)، نمک و فلفل را بریزید. بگذارید جوش بیاید و سپس شعله را کم کنید تا نیمجوش شود. در ظرف را بگذارید تا یک ساعت و نیم بپزد و گاهی هم بزنید. سپس مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید. -
برای آماده کردن کوفته قلقلی ها، آرد کیک، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. سپس شیر و کره آب شده را اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. -
وقتی سوپ آماده شد، از این مخلوط گلوله های کوچکی آماده کرده و در سوپ بیندازید. در ظرف را بگذارید تا 15 دقیقه بپزد. -
وقتی در آن را گذاشتید دیگر آن را برندارید تا کوفته ها بپزند. برای آنکه گلوله ها نرم و خوشمزه شوند باید بخارپز شوند، با برداشتن در ظرف بخار را از ظرف خارج می کنید. -
پس از 15 دقیقه یک کوفته را با خلال دندان تست کنید، اگر خلال دندانی که داخل کوفته می زنید تمیز بیرون بیاید، کوفته ها پخته اند.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی