با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با فواید بی نظیر اسکراب بر پوست صورت آشنا شوید.
اسکراب صورت چیست و چه فوایدی دارد؟
ضرورت اسکراب صورت چیست؟
با اسکراب و زدودن آلودگیها از سطح پوست، کرم چین و چروک، کرم صورت یا محلول ضد آکنه شما موثرتر از قبل عمل خواهد کرد، زیرا اجازه نفوذ به زیر سلولهای پوستی صادر شده و سلولهای مرده سد راه رسیدن و جذب مواد مغذی به پوست نخواهند بود.به یاد داشته باشید که اسکراب، تفریح و سرگرمی نیست و اگر با دقت و درست صورت نپذیرد، آسیبهای جدی به پوست وارد میآورد.
برخی از افراد با استفاده افراطی و خشن از اسکرابها موجبات صدمات و خراش را بر پوست فراهم میکنند!برای تاثیر بیشتر، با پوست خود با ملایمت و به دور از هرگونه خشونتی رفتار کنید، تاثیر لایهبرداری در دراز مدت و با صبر حاصل میشود نه با شدت و سرعت. با استفاده افراطی از اسکرابها، پوست حالت جمعشدگی به خود گرفته و در موارد وخیمتر پوست بسیار نازک و شکننده خواهد شد.
از اسکرابها فقط یک یا دوبار در هفته استفاده نمائید و همیشه بعد از لایهبرداری و زدودن سلولهای مرده از سطح پوست، از کرم ضد آفتاب استفاده نمائید (غیر ازشب) زیرا پوست نسبت به نور واکنش نشان خواهد داد.
اسکراب پوست دارای فواید بیشماری است و خیلی مهم است که بدانید چگونه پوستتان را اسکراب کنید و سلولهای مرده آن را بزدایید. اسکراب پوست باعث از بین بردن سلولهای مرده پوست شده و پوستتتان را نرم و لطیف می کند. اما نکته ای که باید در مورد اسکراب پوست بدانید این است که نباید ان را زیاد انجام دهید.
بسیاری از خانمها نمی دانند چگونه پوستشان را اسکراب کنند و یا هر چند وقت یکبار آن را انجام دهند. در واقع اسکراب پوست هفته ای یک یا دو بار توصیه می شود. در اینجا روشهای درست اسکراب پوست را به شما خواهیم گفت.
چطور از اسکراب صورت استفاده کنیم ؟
اسکراب صورت، پوست را زیبا و جوان کرده و درخششی زیبا به آن میبخشد؛ در نتیجه با این همه مزایایِ فوقالعاده اسکراب صورت امری ضروریست. با این کار از شر سلولهای مردهای که روی پوست شما جا خوش کردهاند خلاص میشوید و راه را برای جایگزینی سلولهای جدید باز میکنید. اسکراب کردن با عنوان لایهبرداری از صورت هم شناخته میشود. لایهبرداری از پوست فرایندی بسیار ساده است و اگر با دقت صورت پذیرد، هیچ آسیبی به پوست نمیرساند.
این مقاله به توصیف روش استفاده از اسکراب میپردازد. همیشه بهترین اسکراب را انتخاب کنید. البته این به معنای گرانترین نوع نیست، بلکه منظور مناسبترین، برای پوست شماست. شاید مجبور شوید چند محصول مختلف را امتحان کنید تا اینکه متوجه شوید کدام برای پوست شما مناسبتر است، اما در نهایت این امتحان کردنها، ارزشمند خواهد بود. اسکراب خود را در حمام نزدیک دوش یا وان بگذارید.
فقط در این صورت فراموش نمیکنید که از آن استفاده کنید و در نتیجه درخشش پوستتان هم حفظ خواهد شد. از اسکراب فقط و فقط یکبار در هفته استفاده نمائید. استفاده هر روزه از آن، منجر به آسیبهای پوستی خواهد شد، پوست شما خشک و خشن شده و اگردارای پوستی حساس هستید قطعا نتایج بدتری حاصل میشود.
پوست خود را مرطوب کنید
اسکراب را به پوست بمالید و پوست خود را ماساژ دهید. کل صورت، گردن و بالای سینهها را با اسکراب ماساژ دهید. از ماساژ دادن خشن جدا خودداری کنید و مراقب باشید که مواد اسکراب به اطراف چشمها مالیده نشود.نقاطی از صورت که میتوان کمی محکمتر ماساژ داد: پیشانی، بینی و چانه میباشند
هنگام مالیدن اسکراب به بالا و بین سینهها، باید محتاطانه عمل کنید زیرا پوست آن نقطه از بدن بسیار حساس و ظریف است.صورت خود را خوب بشویید.
مطمئن شوید که تمام مواد اسکراب از پوست شما پاک شده است؛ هنگامی که تمامی مواد کاملا شسته شود، پوستی لطیف و نرم خواهید داشت.
پوست خود را خشک کنید. پوست خود را با حولهای نرم، در کمال ملایمت خشک کنید و با محصولاتی که روزانه برای مراقبت از پوست خود استفاده میکنید، ادامه دهید.
نحوه استفاده از روغن بی نظیر کنجد برای زیبایی
کنجد یکی از مقویترین دانههای طبیعی است که خواص بیشمار آن در روغن این دانه نیز وجود دارد. این روغن، هم در پخت و پز مصرف می شود، و هم در تهیهی مواد آرایشی و بهداشتی خانگی. این روغن بیشترین تاثیر را بر روی پوست و مو دارد و برای همین میتوان به آن لقب روغن زیبایی داد.ین روغن به معنای واقعی همهکاره است و میتوانید یک بطری از آن را با چند محصول شیمیایی ضدآفتاب، مرطوبکننده، لایهبردار، جوانکنندهی پوست، ترمیمکننده و پاککننده جایگزین کنیدروغن کنجد با مواد مغذی، اسیدهای چرب و ویتامینهایی مثل ویتامین E میتواند نقش یک کرم عالی گن کاسمارا مرطوبکننده و نرمکننده را برای هر نوع پوستی بازی کند.
روغن کنجد در درجههای مختلف تصفیه، در بازار وجود دارد و اگر بخواهید این روغن را به صورت خالص استفاده کنید، بد نیست با چند قطره گلاب یا اسانس مورد علاقهتان آن را معطر کنید.چند قطره از این روغن میتواند حین حمام یا بعد از آن کل پوست بدن را نرم و مرطوب کند و همچنین این روغن به دلیل خاصیت ترمیمکنندگی، بهترین درمان برای رفع چروک و ترک زانو، آرنج و پاشنهی پاست. استفادهی روزانه از روغن کنجد، پوست خشک این قسمتها را نرم و ترمیم کرده و دیگر نیازی به درمان دارویی صابون کوسه آر پی نخواهد بود.در میان مواد طبیعی، گیاهان اندکی وجود دارند که بتوانند مانع تاثیر اشعهی مضر آفتاب بر پوست شوند.
در این میان روغن کنجد این خاصیت شگفتآور را دارد و میتواند کار یک کرم ضدآفتاب موثر را انجام دهد!ویتامین E و آنتیاکسیدانهای موجود در روغن کنجد نمیگذارند آفتاب، رد خود را با لک و چروکها روی پوست صورت و بدنتان حک کند. همین ویژگی این روغن را تبدیل به روغن جوانی پوست کرده است. مصرف مداوم روغن کنجد به جای کرم دست و صورت، مصداق یک تیر و دو نشان است، چون همزمان با نرمی پوست، مانع پیری زودرس آن نیز میگردد.
چه مواقعی باید از اسکراب استفاده کنیم ؟
اسکراب صورت و بدن ، معمولا هفته ای دو مرتبه استفاده می شود . با توجه به فصول مقدار نیاز به اسکراب نیز متفاوت است . در فصول گرم چون تعریق زیاد است و در نتیجه مقدار پوست های مرده نیز زیاد می شوند ، بناباین استفاده زیاد در تابستان احساس می شود و در فصول سرد سال حتی پوست های چرب ، کمتر نیاز به اسکراب پیدا می کنند باید توجه کنیم استفاده از ضد افتاب نیز بر میزان پوست های مرده می افزاید و در نتیجه باید از انواع اسکراب استفاده کنیم .
امروزه انواع مختلف از اسکراب در بازار موجود است اما باید در انتخاب ان ها دقت کنیم ، نگران نباشید ما در انتخاب بهترین مارک اسکراب به شما کمک میکنیم .اول از هر چیزی باید از اسکرابی استفاده کنید که دارای مارک نام اشنا باشد ، سپس دانه های اسکراب نباید درشت باشد ، یک اسکراب خوب دارای دانه های ریز است چون اگر دانه های ان درشت باشد به سلول های پوستی اسیب می زند . توصیه می شود بعد از استفاده از اسکراب حتما برای شادابی پوست از مرطوب کننده ها استفاده کنید .
لایهبردار
پوست بدن به طور مداوم در معرض آلودگیها و سموم محیط است. روغن کنجد مثل بسیاری از روغنهای گیاهی دیگر، خاصیت سمزدایی دارد و میتواند سموم روی پوست را در خود حل کرده و پوست را به صورت عمیق تمیز کند. با ترکیب مقداری روغن کنجد و شکر و یک ربع زمان برای ماساژ، میتوانید پوست صورت و بدنتان را از شر عمیقترین آلودگیها رها کنید.روغن کنجد به سرعت از طریق پوست جذب شده و همهی خواص خود را به بدن و پوست و مو میرساند.
مواد مغذی موجود در این روغن را با روغنهای گیاهی دیگری مثل زیتون و آفتابگردان چند برابر کرده و به پوست خود، خصوصا در بخشهای آسیبدیده بمالید. این روغن با تسهیل گردش خون در پوست، پاکسازی سلولهای مرده و تقویت پوست جدید، آسیبهای مختلف پوستی را از بین میبرد.جالب است بدانید که این روغن یک ضدباکتری طبیعی است. برای همین پوست ملتهب از عفونتهای قارچی یا باکتریایی هم از تصمیم شما برای استفادهی منظم از روغن کنجد استقبال میکنند.
اگرچه محصولات خالص گیاهی ریسک مصرف بسیار کمتری در مقایسه با محصولات شیمایی دارند، با این حال قبل از استفاده از این روغن برای هر کاربردی، مقدار کمی از آن را روی دست بمالید و اگر حساسیتی به آن نداشتید، این روغن را وارد چرخهی محصولات بهداشتی و زیبایی روزانهتان کنید.
در چه نقاطی باید اسکراب استفاده شود؟
هنگامی که می خواهید از اسکراب برای صورتان استفاده کیند،موهای تان را به کمک یک کش یا تل به عقب ببرید تا کاملاً صورت تان نمایان باشد و مواد اسکراب به تمام صورت تان برسد.
قبل از استفاده از مواد اسکراب معمولاً صورت باید کمی مرطوب باشد تا مواد اسکراب که تقریباً با شکل جامد است،روی پوست صورت پخش شود برای این منظور از نوک انگشتان خود استفاده کنید.
از قسمت پایین چانه شروع کنید و به حالت دورانی مواد را روی تمام صورت بمالید سعی کنید هنگامی که به نواحی بالایی لب و زیر چشم رسیدید بسیار با احتیاط عمل کنید هرگز مواد را به پلک های تان نزنید در قسمت های پیشانی و چانه بیشتر از مالش های دورانی استفاده کنید.در این قسمت ها،بیشتر از بقیه قسمت های صورت،سلول های مرده جمع می شوند.
لازم نیست برای مالیدن اسکراب روی صورت از اسفنج یا کاردک برای مالش مواد استفاده کنید.چون این ابزار مواد اسکراب را به خود جذب می کند و نمی گذارد پوست از مواد معدنی استفاده کند.
هنگام شست و شوی اسکراب از روی صورت دقت کنید مواد هرگز وارد چشم نشود.پس اشستن کامل مواد از وری پوست صورت تان با یک کرم مرطوب کننده سبک از پوست صورت تان که حالا جوان و تازه است مراقبت کنید.
همیشه لازم نیست برای اسکراب صورت یا بدن تان از اسکراب های موجود در بازار استقاده کنید برخی از انواع اسکراب را می توان با مواد موجود در خانه ساخت و لذت برد.
گردآوری شده ی مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی