آموزش طرز تهیه خورش ماست و اصول خورشت ماست
خورشت ماست یکی از دسرهای سنتی و اشرافی اصفهانی است که غالبا در مهمانیها و مراسم رسمی سرو میشود. دسر خورش ماست بسیار خوشمزه و مقوی میباشد. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه خورش ماست مخصوص اصفهان
مواد لازم برای تهیه خورش ماست
-
200 گرم گوشت گردن گوسفند -
نصف پیمانه شکر -
1 عدد پیاز -
3 پیمانه ماست پر چرب سون کاله -
1 عدد زرده تخم مرغ -
1 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده -
1 قاشق سوپ خوری گلاب -
1 قاشق سوپ خوری خلال بادام -
1 قاشق سوپ خوری مغز گردو -
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خورش ماست
-
پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. -
وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. -
گوشت را آنقدر بکوبید تا کش آید. -
زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. -
آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش آید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید. -
کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید. -
بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. -
بهتر است خورش را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش به صورت سرد سرو می شود.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه خورشت ماست اصفهان آسان و خوشمزه
خورش ماست
۵ غذای محلی اصفهان ,خوشمزه و دلچسب در روزهای سرد زمستان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی