ادویه مخصوص قورمه سبزی چیست؟
استفاده از ادویه یا چاشنی برای قرمه سبزی میتواند طعمی فوق العاده به آن ببخشد . برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.
واقعا راز خورش قورمه سبزی جا افتاده چیه؟
چاشنی ها میتونه اینا باشه :
-
بعضی ها موقع تفت دادن سبزی رب آلوچه یا رب انار به سبزی اضافه میکنن و تفت میدن. -
بعضی ها وسط های پخت رب گوجه رو تفت میدن و میریزن تو خورشت. من به شخصه دوست ندارم. چون رنگ قورمه سبزی باسد سیاه باش!! -
لیمو عمانی رو در هر صورت حذف نکنید! لیمو رو بریزین، چاشنی دیگه هم بریزین! بعضی ها از قبل لیمو رو تو آب خیس میدن تا به اصطلاح تلخیش گرفته بشه. من نیازی ندیدم. -
بعضی ها گرد لیمو میریزن. اینم میشه. -
واشک ترش اگه دارین میتونین تیکه کنین بریزین تو خورشت پخته بشه و خورشت رو ترش کنه! -
تمر هندی هم میشه برای ترش کردن ش استفاده کرد. -
آبغوره و آب نارنج هم عالی میشه. من که خیلی دوست دارم.
یه موقع همه رو با هم نریزین تو قورمه سبزی ؟ !!
خلاصه اینا رو گفتم بدونین قورمه سبزی باید ترش باشه! حالا با هر چی که دم دستتونه!
روشی برای جا انداختن قورمه سبزی
_ اولا از کلک هایی مثل انداختن یخ تو خورشت یا ریختن آرد اجتناب کنید. قورمه سبزی باید خودش جا بیفته! رمزش هم پخت طولانی با شعله کم هست! همون قل قل خوردنهای کوچیک!
_ ظرفهای سفالی و سنگی که زیرش شعله پخش کن داره مناسبه واسه اینکار.
ادویه حیاتی برای قورمه سبزی
قورمه سبزی اصلااا نباید کم نمک باشه! در ضمن فلفل سیاه حتما بریزین. یه ادویه حیاتی تو قورمه سبزی یه. تند و خوشمزه ش میکنه.
فوت و فن یک قورمه سبزی توپ
1. مهمترین مسئله ، ترکیب سبزی و آماده سازی شه :
_ اگه اسفناج اصلا نریزن، خورشت زیاد لعابدار نمیشه و آب و دون جدا میشه. اگه زیاد بریزن، طعم قورمه سبزی جالب نمیشه و همینطور موقع سرخ کردن، چون اسفناج آب میندازه، نمیزاره سبزیاتون خوب سرخ بشه و له شون میکنه. اسفناج اگه زیاد باشه خورشتتون سبز روشن میشه. در صورتیکه ماها غالبا رنگ تیره رو می پسندیم.
_ پیازچه حتما بریزین. خوشمزه میکنه. گشنیز هم در همین حد گفتم خوبه.
_ شنبلیله اگه کم باشه، قورمه سبزی اون طعم نستالژیکش رو نخواهد داشت و اگه زیاد باشه قورمه سبزی تلخ میشه.
_سبزی باید خوووب تفت بخوره. قشنگ سرخ بشه. بیش از حد سیاهش نکنید که تلخ میشه.
_اگه سبزی درشت باشه، خوب جانمی افته. خوب ریزش کنید.
2. روغن مصرفی باید روغن جامد باشه! خصوصا برای سرخ کردن سبزی…میدونید که فریز کردن روغن مایع اصلا خوب نیست. درسته روغن جامد ضررهایی هم داره. ولی خب خوشمزه میکنه دیگه!
3. گوشت مصرفی باید گوسفندی باشه. استفاده از چند تیکه دنده یا قلم و دنبه علاوه بر گوشت خورشتی، مزه ی خیلی خوبی به خورشت مون میده.
4.لوبیا :خب همه ی ما دیدیم که انواااع لوبیا ها استفاده میشه. ولی به نظر شخصی من چیتی خیلی خوشمزه تر میشه. لوبیا قرمز ولی خب خوشگل تر و نستالژیکه!
_ قورمه سبزی باید ترش باشه…قورمه سبزی ای که ترش نباشه قورمه سبزی نیست!
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه خورش کنگر به روش ساده و آسان
خورش آلو اسفناج
روش پخت خورش آلو مسما شیک و مجلسی
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی