آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


رولت کالباس


رولت کالباس


مواد لازم:


  • کالباس خشک مربعی شکل چهار عدد

  • پوره سیب‌زمینی یک پیمانه

  • خیارشور رنده‌ و شوید خرد شده از هر کدام دو قاشق غذاخوری

  • کره 50 گرم


طرز تهیه:


کره را به پوره سیب‌زمینی داغ اضافه کنید بعد با شوید و خیارشور مخلوط کنید، دو عدد کالباس را کنار هم بگذارید و یک لایه نازک از پوره را روی آن بمالید، سپس مانند رولت بپیچید و در پایان به فاصله دو سانتی متر با چاقوی تیز برش بزنید.


رولت‌های کوچک را با ماست چکیده می توان تزئین کرد. نکته: به جای شوید می توان از جعفری خرد‌شده استفاده کرد.



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


خوارک قارچ با نان




مواد لازم:


  • سه قاشق غذاخوری کره

  • ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده

  • نمک و فلفل

  • نصف فنجان موسیر

  • یک حبه سیر

  • دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

  • دو قاشق غذاخوری خامه ترش

  • دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

  • یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده


طرز تهیه:


کره را در تابه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. قارچ ها و موسیرهای خرد شده را به آن اضافه کرده و برای پنج دقیقه بخوبی تفت دهید.


در تابه ای دیگر کره بادام زمینی را بریزید و به خوبی حرارت دهید. سپس سیر را به مخلوط قارچ و موسیر اضافه کنید و کره بادام زمینی را به آن بیفزایید. پس از این که مواد کمی با هم جا افتاد زیر تابه را خاموش کرده و صبرکنید تا کمی سرد شود.


در ظرف مناسبی آب لیمو را با خامه ترش و جعفری مخلوط کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس آن را به مخلوط قارچ اضافه کنید. این خوراک را به عنوان صبحانه ای مقوی میل کنید.



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


پیراشکی سبزیجات


مواد لازم:


  • آرد 250 گرم

  • تخم مرغ 1 عدد

  • شیر 2/1 پیمانه

  • نمک 2/1 قاشق چایخوری

  • روغن 2 قاشق غذاخوری

  • پیکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری

  • قارچ ریز شده و تفت داده شده 250 گرم

  • فلفل دلمه ای سبز ، زرد و قرمز هر کدام 1 قاشق غذاخوری

  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری

  • هویج پخته و نگینی شده 2 قاشق غذا خوری

  • نمک ، فلفل و پودر آویشن به مقدار لازم

  • پنیر نگینی شده 3 قاشق غذا خوری


طرز تهیه:


همه مواد به جز آرد را در ظرفی ریخته با قاشق بهم زده تا یکدست شود سپس کم کم آرد اضافه کرده تا جائی که خمیر بدست نچسبد خمیر را به مدت 1 ساعت در کیسه در جای گرم نگه می داریم.


بعد از این مدت خمیر را با وردنه به قطر 5/0 سانتی متر با وردنه پهن کرده با قالب گرد قالب زده و 1 قاشق چایخوری از مواد توی آن گذاشته ، دور خمیر را جمع کرده و در روغن مایع داغ شده با حرارت ملایم سرخ می کنیم .


طرز تهیه مواد داخلی پیراشکی : ابتدا قارچ ها را شسته خشک کرده ریز خرد می کنیم . همراه با 1 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو روی حرارت زیاد گذاشته تا آب آن کشیده شود . سپس نمک و فلفل و آویشن می ریزیم . از روی حرارت بر می داریم با بقیه مواد مخلوط کرده استفاده می کنیم.



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


اسنک سویا و بادمجان


مواد لازم برای 4 نفر :


  • نان تست 16 ورق

  • بادمجان 2 عدد متوسط

  • سویا خیس خورده 100 گرم ( حدود 2 لیوان معمولی )

  • گوجه فرنگی 1 عدد متوسط

  • پیاز 1 عدد متوسط

  • فلفل سبز قلمی 4 – 5 عدد

  • سیر 2 حبه

  • زردچوبه – فلفل قرمز به مقدار لازم

  • نمک به مقدار لازم

  • کره به مقدار لازم

  • پنیر تست ورقه ای به دلخواه


طرز تهیه :


سویا را از چند ساعت قبل با مقداری آب یا شیر خیس کنید و کنار بگذارید .


بادمجان را پوست بگیرید ، خرد کنید و حداقل یک ساعت در محلول غلیظ آب و نمک بخوابانید تا تلخی آن گرفته شود .


پیاز را نگینی خرد کنید ، در تابه ای مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کمی روغن گرم شود . پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود بعد فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .


بادمجانها را آبکش و خشک کنید و همراه پیاز سبک شده ، سرخ کنید . وقتی رنگ بادمجانها برگشت ، سویای آبگرفته را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، وقتی روغن جذب سویا شد، یک عدد گوجه را پوره کنید و داخل تابه بریزید ( تا نیازی به اضافه کردن روغن نداشته باشید ) مواد را خوب مخلوط کنید .


فلفل ها را حلقه حلقه کنید و همراه نمک و سیر له شده به مواد اضافه کنید . کمی صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود . بعد یک استکان آب جوش داخل مواد بریزید و درب تابه را ببنید و حرارت را پائین بیاورید تا مواد از حالت خامی خارج شوند .


بعد که آب مواد کشیده شد، حرارت زیر تابه را خاموش کنید . یک ورق نان تست را روی تخته کار بگذارید و یک قاشق از مواد آماده شده را روی نان تست بریزید و با پشت قاشق مواد را کاملا صاف کنید .


مقداری فلفل روی مواد بریزید و اگر مایل به استفاده از پنیر هستید، یک ورق پنیر تست را روی مواد بگذارید و نهایتا یک ورق دیگر نان تست را روی پنیر قرار دهید .


با فشار دست اسنک را محکم کنید، بعد دو طرف اسنک را به کره ذوب شده آغشته کنید و تمام اسنک ها را به همین صورت آماده کنید .


اسنک های آماده شده را به مدت 3 – 5 دقیقه داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید .


میتوانید برای سرو این نوع اسنک ( و بعضی انواع دیگر ) از سس خردل رقیق شده استفاده کنید :


  • سس خردل 2 قاشق غذا خوری

  • سرکه قرمز 1 قاشق غذا خوری

  • ماست 1 قاشق غذا خوری

  • آبلیمو1 قاشق غذا خوری

  • شکر قاشق چایخوری


همه مواد را با سس خردل مخلوط کنید و همراه اسنک ها سرو کنید .


و یا از سس فلفل آماده ( موجود در تمام فروشگاه های مواد غذایی ) استفاده کنید .



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


کدوی شکم پر


مواد لازم :


  • کدوی سبز متوسط 10- 8 عدد

  • گوشت چرخ کرده 150 گرم

  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

  • پیاز متوسط 1 عدد

  • پنیر کشدار 100 گرم آب گوجه فرنگی 1 فنجان

  • نمک وفلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :


کدو ها را بشورید و سر و ته آن را بزنید ولی پوست کدو را نتراشید و پوست نگیرید. کدو ها را در قابلمه ای چیده و بگذارید با 1 استکان آب و 1 قاشق غذاخوری نمک با شعله ملایم بپزد .


در ماهیتابه 1 قاشق سوپ خوری روغن ریخته و پیاز را که رنده کرده ایم را تفت می دهیم و گوشت را هم به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم .


رب گوجه فرنگی ، نمک وفلفل را هم به گوشت اضافه کرده و می گذاریم به روغن بیافتد .


به کمک یک قاشق نازک قسمتی از بدنهء کدوها را به صورت عمودی برداشته و داخل آن را گود می کنیم و درون آن را تا 3/2 مواد گوشتی و بقیه آن را پنیر کشدار قرار می دهیم .


در یک دیس نسوز ، 2 قاشق سوپ خوری روغن و آب گوجه فرنگی ریخته و کدو ها را در ظرف می چینیم .


ظرف را در فر در پنجره وسط با حرارت 350 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود و روی کدو ها طلایی شود .


شما می توانید این غذا را با بادمجان های تقریبا سرخ شده و یا با سیب زمینی آب پز هم تهیه کنید .



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


چاپاتی عدس و اسفناج


مواد لازم:


  • آرد سفید 225 گرم

  • آرد سبوس دار 80 گرم

  • نمک 1 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری

  • آب ولرم 180 میلی لیتر

  • روغن زیتون برای مواد میانی نان 1 قاشق سوپ خوری

  • پیاز خرد شده برای مواد میانی نان 150 گرم

  • سیر له شده برای مواد میانی نان 2 حبه

  • زیره سبز برای مواد میانی نان 1 قاشق چایخوری

  • گرام ماسالا برای مواد میانی نان 1 قاشق چایخوری

  • دانه خردل برای مواد میانی نان 2/1 قاشق چایخوری

  • زردچوبه برای مواد میانی نان 2/1 قاشق چایخوری

  • عدس قرمز یا دال برای مواد میانی نان 100 گرم

  • آب مرغ برای مواد میانی نان 500 میلی لیتر

  • اسفناج خرد شده برای مواد میانی نان 250 گرم


طرز تهیه:


ابتدا روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن همراه سیر له شده خوب تفت می دهیم سپس ادویه جات را افزوده و پس از تفت دادن آنها عدس را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و پس از 20 دقیقه که عدس با مواد کاملاً پخته شد اسفناج خرد شده را افزوده و مواد را از روی حرارت بر می داریم


در این مرحله آرد سفید را همراه آرد سبوس دار و نمک مخلوط کرده روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و آب ولرم را کم کم افزوده و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت 1 ساعت به آن استراحت می دهیم.


سپس مواد را به 16 قسمت تقسیم کرده و بعد با وردنه آن را باز می کینم به اندازه دایره 14 سانتی بعد هر کدام را در کیسه نایلونی قرار داده و از مواد میان نان در آن قرار داده و اطراف خمیر را کمی خالی می گذاریم و بعد یک خمیر دیگر روی آن قرار می دهیم و لبه های خمیر را با آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم و در تابه آن را قرار می دهیم تا پخته شود.



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


خوراک لوبیا سبز گرم


مواد لازم:


  • دو عدد گوجه فرنگی متوسط

  • دو قاشق غذاخوری سرکه

  • دو قاشق مرباخوری عسل

  • ۱۵۰ گرم کالباس خرد شده

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

  • ۴۰۰ گرم لوبیا سبز

  • نمک و فلفل

  • نصف فنجان پنیر پارمزان


طرز تهیه:


گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده سپس آن را خرد کنید در یک کاسه کوچک عسل را با سرکه بخوبی مخلوط کنید. کالباس ها را در کمی روغن زیتون تفت دهید.


در یک قابلمه به میزان لازم آب ریخته و کمی رنگ اضافه کنید، بعد لوبیا سبزها را به آن بیفزایید تا برای ۱۰ دقیقه بپزد. در یک ظرف مناسب لوبیا سبز آماده شده را با گوجه فرنگی، کالباس، نمک و فلفل بخوبی مخلوط کنید سپس پنیر پارمزان را که از قبل خرد کرده اید روی آن بریزید.



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


خاگینه کالباس


مواد لازم:


  • سه عدد تخم مرغ

  • سه قاشق سوپ خوری شیر

  • شش ورق کالباس

  • سه قاشق مرباخوری پیازچه

  • دو قاشق مرباخوری پنیر چدار

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون


طرز تهیه:


تخم مرغ را با شیر در مخلوط کن ریخته و بخوبی هم بزنید. سپس کالباس را خرد کرده و به آن اضافه کنید. پیازچه های خرد شده را نیز با فلفل و نمک به مواد اضافه کنید. روغن زیتون را ته ماهی تابه ای بریزید و مخلوط را به آن اضافه کنید تا بپزد. سپس پنیر را روی آن ریخته و صبر کنید تا برای یک دقیقه دیگر بپزد.



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


خوراک سبزیجات با سس مخصوص


مواد لازم:


  • چهار قاشق سوپ خوری ذرت کنسرو شده

  • دو فنجان کاهوی خرد شده

  • چهار ورقه کالباس خرد شده

  • یک سوم فنجان پیازچه خرد شده

  • یک قاشق مرباخوری روغن زیتون

  • یک قاشق مرباخوری سرکه

  • یک هشتم قاشق مرباخوری آویشن

  • نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:


ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کنید، سپس ذرت را در صافی ریخته و پس از جدا شدن آب آن همراه با کاهوی خرد شده، کالباس و پیازچه در کاسه بریزید، سپس در کاسه کوچکی روغن زیتون را با سرکه و آویشن مخلوط کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید.


سس تهیه شده را روی سالاد ریخته و پس از هم زدن بلافاصله میل کنید.



آموزش طرز تهیه و پخت ۱۰ غذای ساده


کتلت میگو


مواد لازم:


  • میگوی پوست کنده 500 گرم

  • نمک به دلخواه

  • سیب زمینی 2 عدد

  • پیاز 2 عدد

  • زردچوبه 2/1 قاشق سوپخوری

  • فلفل 2/1 قاشق چایخوری

  • آرد گندم 1 استکان

  • تخم مرغ 1 عدد

  • روغن 4 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


میگوی پاک شده را با آب و نمک بپزید. سپس همراه با سیب زمینی و پیاز پوست کنده چرخ کنید.


مخلوطی از زردچوبه، فلفل، نمک و آرد را به مایه میگو اضافه کنید. تخم مرغ را بیفزایید و همه مواد را با هم خوب ورز دهید.


روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود. مقداری از مایه را در کف دست پهن کنید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. بقیه مواد را به همین طریق درست کنید.


در پایان کتلت ها را در دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات و سیب زمینی سرخ شده و نخود فرنگی تزئین کنید.


separator line


بیشتر بخوانید:


۱۰ غذای ساده ولی خوشمزه با قارچ


طرز تهیه و پخت حلوا با کدوی حلوایی


آشنایی با ادویه های هندی و کاربرد آنها در آشپزی


بیشتر بخوانید  آموزش تصويري تبديل تخم مرغ آب پز به شكل قلب

دیدگاهتان را بنویسید