دستور تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار تازه و خوشمزه
سالاد اسفناج و نارنگی یکی از سالادهای خوشمزه است که نیاز به مواد زیادی ندارد . برای این آموزش با دلگرم همراه شوید.
دستور تهیه سالاد اسفناج با نارنگی برای رژیمی ها
مواد اصلی جهت تهیه سالاد اسفناج
-
اسفناج 750 گرم -
قارچ 7تا8 عدد -
نارنگی 2 عدد -
پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه 100 گرم -
انار 1عدد -
لیمو ترش 1 عدد -
سرکه بالزامیک 3 قاشق غذا خوری -
روغن زیتون 9 قاشق غذا خوری -
نمک و فلفل به مقدار لازم -
خامه 3 قاشق غذا خوری -
نعنا خشک 3 قاشق مربا خوری
طرز تهیه سالاد نارنگی با انار و اسفناج
-
سعی کنید از اسفناج جوان یا برگهای ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید . -
قارچ ها را اسلایس کرده و نارنگی ها را نیز اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا کمی هم مزه دار شوند . -
اسفناجها را همراه انار دون شده و قارچ مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید . -
سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود -
سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .
سایر نکات جهت تهیه سالاد انار و اسفناج
-
میتوانید به جای نارنگی از سیب نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما میدهد -
اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه میشود .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی