آموزش کامل طرز تهیه مرغ ذغالی فوق العاده خوشمزه
دیگه از خوردن مرغ به روش های طبخ قدیمی لذت نمی برید ؟ پس بهتره یه طعم متفاوت و خاص و بی نظیر از مرغ روتجربه کنید. با دلگرم همراه شوید.
مرغ زغالی یا دودی، یک طعم متفاوت ازمرغ
مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی
-
آب 2-3 لیوان -
ران مرغ 4 عدد -
کره 30 گرم -
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری -
ذغال (متوسط) 3-4 تکه -
پیاز ۲ عدد -
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری -
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم -
آب 2-3 لیوان -
کره 30 گرم -
ذغال (متوسط) 3-4 تکه
طرز تهیه مرغ ذغالی
-
ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم. -
پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت میدهیم تا رو به طلایی شدن بره. -
مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال میدهیم. -
۲ قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام ۲ لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین میرود پس جای نگرانی نیست. -
سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه. -
موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز میگذاریم تا قرمز شوند. -
یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال میدهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد. -
بعد از گذشت ۱۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه خورش کنگر به روش ساده و آسان
خورش تره – روش پخت خورش تره گیلانی
خورش عدس – دستور پخت خورش عدس با گوشت
طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی