روش پخت قارچ کاراملی خوشمزه
قارچ ها را هرگز نباید در زیر آب شست، زیرا بافت اسفنجی آن باعث جذب آب می شود و در نتیجه طعم خیسی به خود می گیرد. با دلگرم همراه شوید .
آسان ترین روش برای تهیه قارچ کاراملی در منزل
مواد لازم جهت تهیه قارچ کاراملی
-
قارچ سفید 3 عدد -
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری -
کره 1 قاشق غذاخوری -
سیر 2 حبه -
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه قارچ کاراملی
-
قارچ ها را با دستمال تمیز و پاک کنید، سپس آنها را به برش های نازک تقسیم کنید. -
در یک تابه کره و روغن زیتون را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. -
سیر را به روغن اضافه کنید بگذارید به مدت یک دقیقه حرارت ببیند تا بوی معطر آن بلند شود. -
حال قارچ ها را در سس سویا اضافه کنید (این مرحله را خیلی زود انجام ندهید زیرا باعث می شود رطوبت قارچ ها از بین برود). -
سپس قارچ های سسی را در روغن تابه اضافه کنید و بگذارید به حالت کاراملی درآید. نکته این مرحله : که قارچ ها را زیاد هم نزنید، کم هم زدن و تکان دادن قارچ ها باعث می شود مواد بیشتری را به خود جذب کنند و لذیذ تر شوند.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی خوراک دال عدس خوشمزه + خواص بی نظیر عدس
طرز تهیه ی خوراک بادمجان با گوجه یک شام سبک
دستور تهیه خوراک لوبیا سبز قاتل سلول های سرطان سینه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی