طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی مرحله به مرحله
خورش سیرابیج خورشی هست که به راحتی و در کمتر از بیست دقیقه حاضر میشه. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه سیر واویج گیلانی (سیر قلیه)
مواد لازم جهت تهیه خورش سیر واویج
-
برگ سیر تازه = 3 عدد -
تخم مرغ = 3 عدد -
لپه = 1 فنجان -
مرغ یا گوشت اردک = نصف یا یک عدد کوچک -
نمک و فلفل و زردچوبه = بمقدار لازم
طرز تهیه خورش گیلانی سیر واویج
-
اول برگ سیر را می شوییم و با چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم -
و بعد آنرا خوب سرخ می کنیم -
کمی زرد چوبه میزنیم و اردک یا مرغ را می گذاریم بپزد -
همراه با لپه و برگ سیر را اضافه می کنیم -
وقتی غذا آبش کم شد در آخر تخم مرغ را میریزیم نوش جانتان غذای گیلان.
نکته برای تهیه خورش سیرابیج
-
با توجه به اینکه حجم برگ سیر بعد از سرخ شدن کم میشود, در مقدار اولیه دقت کنید و به اندازه کافی استفاده کنید. -
تعداد تخم مرغ ها باید متناسب با حجم سیر باشد, مثلا برای ۳ دسته برگ سیر با حجم متوسط ” دو عدد تخم مرغ درشت .
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران
قیساوا | طرز تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا
خورش یخنی | خورش محلی درگز
طرز تهیه ی پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی