طرز تهیه جامبو شلز پنیری مرحله به مرحله
جامبو شلز صدفی نوعی پاستای صدفی است که شما می توانید به عنوان غذای اصلی، پیش غذا و فینگر فود برای مهمانی های خود آن را تهیه کنید. این غذا هم بسیار شیک و زیباست و هم بسیار خوشمزه. با دلگرم همراه شوید .
ماکارونی جامبو شلز پنیری _ غذایی شیک و باکلاس
مواد لازم جهت تهیه جامبو شلز پنیری
-
450 گرم گوشت چرخ شده -
1 قاشق مربا خوری ادویه ماکارونی -
100 گرم پنیر خامه ای -
14-16 عدد پاستای صدفی درشت -
2 عدد پیاز ریز شده -
3 حبه سیر ریز شده -
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی -
3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی تند -
2 پیمانه گوجه فرنگی پوره شده -
1 پیمانه پنیر چدار -
1 پیمانه پنیر پیتزا -
3 عدد پیازچه
روش تهیه فینگر فود جامبو شلز
-
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنید . -
یک عدد پیاز خرد شده رو کمی تفت بدین وقتی سبک شد گوشت رو به همراه ادویه ماکارونی بهش اضافه و تفت بدین -
به ترتیب رب و سس گوجه، پنیر خامه ای بعد سیر رو اضافه کنین و در ظرف رو بذارین تا بجوشه و آبش کشیده بشه بعد بذارین خنک بشه . -
پیاز دیگه رو همراه با پوره گوجه توی یه قابلمه کوچیک کمی تفت بدین تا خامی گوجه گرفته بشه و بذارین کنار . -
پاستا رو در آبجوش و نمک و روغن بجوشونین و آبکش کنین . -
از مایه گوشتی داخل پاستاها پر کنین و در ظرف مخصوص فر که کفش رو چرب کردین و پوره گوجه ریختین بچینین طوریکه به هم نچسبن . -
بعد با فویل روی ظرف رو بپوشونین و نیم ساعت در فر قرار بدین. -
بعد از 15 دقیقه فویل رو برداشته،روی پاستارو با پنیر بپوشونین و بذارین بقیه زمان پخت بدون فویل بپزه تا پنیر طلایی بشه. -
با پیازچه خرد شده تزیین و داغ سرو کنین.
لذت آشپزی با دلگرم :
آیا پاستا (ماکارونی) باعث لاغری و کاهش وزن می شود ؟
طرز تهیه ی گراتن پاستا خوشمزه و خانگی
طرز تهیه ی ماکارونی جامبو شلز خوشمزه+سس گوجه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی