دستور تهیه پنیر ماسکارپونه در منزل



خودتان پنیر ماسکارپونه درست کنید


پنیر خامه ای ایتالیایی یا پنیر ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی خوشمزه است که در انواع غذاها و دسرها مانند تیرامیسو و چیزکیک استفاده می‌شود.


معمولا پنیری که به نام ماسکارپونه به فروش میرسد چربی بیشتری نسبت به پنیر خامه ای صبحانه دارد و بافت آن برای تهیه دسر و چیزکیک مناسب تر است.


با اینکه امروزه هم پنیر ماسکارپونه و هم پنیر خامه ای توسط شرکت های تولید کننده مواد غذایی مختلف به صورت آماده در بازار عرضه می‌شود، تهیه آن در منزل ساده، لذت بخش، و به صرفه است و به این ترتیب از سلامت آن اطمینان بیشتری خواهید داشت. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه پنیر ماسکارپونه ایتالیایی


مواد لازم جهت تهیه پنیر ماسکارپونه


  • خامه : ۳۰۰ گرم

  • سرکه سفید : نصف قاشق غذاخوری


دستور تهیه پنیر ماسکارپونه در منزل


  1. ابتدا قابلمه‌ی بزرگی را آب کنید روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به نقطه جوش برسد بعد زیر قابلمه را بسیار کم کنید.

  2. خامه را درون ظرف کوچک‌تری بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کمی شل شود.

  3. ظرف خامه را روی حرارات بخار آب قابلمه قرار دهید (بن ماری) و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی حرارات بخار آب باشد تا کاملا خامه شل شود.

  4. بعد از شل شدن خامه سرکه را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا خامه سفت شود.(همانند فرنی)

  5. حال خامه سفت شده را درون پارچه‌ای مناسب (تنظیف) و تمیز بریزید و بگذارید آب آن خارج شود. در این مرحله نباید هیچ فشاری به خامه سفت شده وارد شود.

  6. بعد اینکه کمی آب خامه سفت شده خارج شد، آن را درون ظرف در بسته‌ای به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید.


نکته مهم در تهیه این پنیر این است که اگر از خامه‌ی محلی استفاده کنید پنیر سفت و بهتری می‌توان تهیه کرد.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه


طرز تهیه ی سس فلفل ترکیه ای تند و بی نظیر


روش تهیه ی سس هزار جزیره مرحله به مرحله


آموزش تهیه ی سس قارچ با طعمی بی نظیر در منزل


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه خورش کلم بروکلی برای افراد رژیمی

دیدگاهتان را بنویسید