آموزش درست کردن کباب مرغ رزماری
مرغ گریل شده طعمی استثنائی دارد. طعم رزماری همراه با سیر فوقالعاده میشود و آبلیمو هم این طعم خوب را تکمیل میکند و به مرغ شما طعم تازگی و طراوت میدهد. این مرغ گریل شده خوشمزه را حتماً باید در فصل تابستان امتحان کنید. پس با دلگرم همراه شوید.
کباب مرغ با رزماری
مواد لازم برای تهیه کباب مرغ
-
800 گرم سینه مرغ -
چهار عدد هویج -
چهار عدد ذرت -
یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده -
یک پیمانه ماست -
یک قاشق چایخوری زیره، فلفل قرمز و زنجبیل تازه رنده شده -
12 عدد ساقه رزماری تازه -
نمک، فلفل و روغن
طرز تهیه جوجه کباب با رزماری
-
ابتدا ذرتها را با آب و مقداری نمک بپزید و اجازه دهید کاملا نرم شوند. -
برگهای ساقه رزماری به غیر از چند تای انتهای ساقه را بگیرید. -
مرغ سینه مرغ را به صورت مکعبی برش دهید و در مایهای که شامل ماست، زیره، زنجبیل، زعفران، فلفل و نمک بریزید و اجازه دهید به مدت دو ساعت مزهدار شود. -
سپس مرغها را خارج کنید. -
آنها در سیخهای رزماری قرار دهید و لابهلای آن هویج خردشده بگذارید. -
تابه را با روغن چرب کنید و کباب ها را در آن قرار دهید. -
بعد از مدتی برگردانید تا تمام اطراف سیخ پخته شود و سپس با ذرت پخته و حلقه شده سرو کنید. -
از خوردن این کباب لذیذ و خوش طعم لذت ببرید. نوش جان ..
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی