طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک دسر شیک و مجلسی



طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی خوش طعم و پرطرفدار


پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می‌شود. این دسر با قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی‌ها طعم داده می‌شود. با دلگرم همراه شوید.


طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک دسر شیک و مجلسی


طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک نوع دسر ایتالیایی


مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا


  • شیر ۳ پیمانه

  • شکر ۱ پیمانه

  • خامه یک بسته

  • پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری

  • زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی


۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)


۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.


۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.


۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.


۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!


۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.


اثرات مفید گلاب بر پوست بدن


یکی از مهم ترین کاربردهای گلاب، جهت مواظبت از پوست است. گلاب برای انواع پوست ها به خصوص پوست های خشک و حساس مناسب است. یکی از موارد استفاده ی گلاب جهت پاک کردن پوست می باشد و می توان به جای محصولات شیمیایی پاک کننده، از آن استفاده کرد.


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه ی یک دسر لبنانی به نام مهلبیه


آموزش تهیه ی دسر مگنولیا یک دسر مقوی و خوشمزه


طرز تهیه ی دسر پان اسپانیا شیک و مجلسی


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید