دستور تهیه بستنی زمستانی در منزل
با دلگرم همراه شوید و از این بستنی زمستانی عالی در کنار خانواده لذت ببرید
مواد لازم جهت تهیه بستنی زمستانی
-
سفیده تخم مرغ ۴ عدد -
پودر قند ۱ پیمانه -
وانیل کمی -
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق چایخوری -
آب ۳ ق غ برای پودر ژلاتین -
نان میکادو به میزان لازم -
شکلات بن ماری -
ترافل برای تزیین
طرز تهیه بستنی زمستانی
-
ابتدا سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا خوب پف کند و وقتی ظرف را تکان می دهید و سرازیر می کنید بیرون نریزد. -
به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید. -
ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با 3 قاشق آب بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود. -
وانیل را اضافه کرده مجدد هم میزنیم. ژلاتین را به مخلوط سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. -
اجازه دهید کمی سرد شود و سپس با قیف روی نان میکادوها بریزید . -
بستنی ها را در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند. -
بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند ، روی آنها شکلات بن ماری شده بریزید و با پودر بادام و نارگیل و ترافل و… تزئین کنید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود. -
برای اینکه بستنی شما خوشمزه تر شود بسته به ذائقه تان از شکلات تلخ تری استفاده کنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی