مارمالاد آلبالو و طرز تهیه آن
مارمالاد از میوه جات تهیه میشود و یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که با ترکیب پرتقال طعم و عطر بسیار جذابی خواهد داشت که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار میرود. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه مارمالاد آلبالو خوشمزه و لذیذ
مواد لازم جهت تهیه مارمالاد آلبالو
-
آلبالو تازه 1 کیلوگرم -
پرتقال خرد شده 2/3 پیمانه -
شکر 3 و 1/2 پیمانه -
آبلیمو 1/4 پیمانه -
کره 1 قاشق غذاخوری -
شیشه 1 عدد
دستور تهیه مارمالاد آلبالو
-
آلبالو و پرتقالها را به خوبی بشویید. -
پرتقال ها را از وسط ببرید و هسته های آن را جدا کنید. -
هسته آلبالو را نیز جدا کنید. -
هم گوشت و هم پوست پرتقال ها را ریز خرد کنید. -
2/3 پیمانه از پرتقال خرد شده را جدا کنید. -
تمام مواد لازم را در ظرفی بریزید که گنجایش مواد را داشته باشد و به آرامی هم بزنید تا شکر آن به خوبی حل شود. -
ظرف را بر روی شعله بگذارید و دمای زیر شعله را در حد متوسط بالا ببرید و به آرامی هم بزنید. -
تا دمای جوش و بسته شدن یعنی غلیظ شدن مواد، آن را بر روی شعله نگه دارید و به سرعت هم بزنید. -
سپس مواد را در شیشه قرار دهید و ¼ شیشه را خالی نگه دارید. -
سپس بر روی آن حوله مرطوب قرار دهید تا دم بکشد. -
و در آن را در حمام آب گرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا فرآیند دم کشیدن آن کامل شود.
راز و رمز خوشمزه شدن مارمالاد آلبالو
-
مواد اولیه را با شکر مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید. -
میتوانید از پرتقال استفاده نکنید. -
شیرینی آن بستگی به سلیقه شما دارد اگر شیرینی کمتری دوست دارید یا با نان شیرین میل می فرمایید شکر کمتری اضافه کنید. -
مارمالاد آلبالو را بر روی بیسکویت و نان بمالید و برای صبحانه یا عصرانه با چای نوش جان کنید.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی مربای ولیک (زالزالک) خوشمزه با طعمی جدید + خواص آن
طرز تهیه مربا سیب مجلسی و خوشمزه در منزل – مرحله به مرحله
فوت و فن تهیه مربای موز
طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی