دستور پخت مربای لبو در منزل
مربای لبو از انواع مرباهای خوش طعم و خوشرنگی است که می توانید این مربا را در فصل لبو تهیه کنید. با دلگرم همراه شوید.
آشنایی با روش تهیه مربا چغندر یا لبو
مواد لازم برای تهیه مربا چغندر
-
چغندر بدون پوست 500 گرم -
شکر 300 گرم -
آب 2 پیمانه -
جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری -
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه مربا چغندر به شکل گل رز
-
ابتدا چغندرها را تمیز بشویید و پوست آن را بگیرید. -
چغندرها را در یک قابلمه قرار داده و روی آن آب بریزید تا حدی که آب کاملا روی چغندرها را بگیرد. -
پس از اینکه چغندر نیم پز شد، آن را به صورت حلقه ای برش بزنید. -
از مرکز هر حلقه، به سمت محیط دایره یک برش بزنید. -
سپس هر دایره را از قسمتی که برش زدید به صورت یک مخروط درآورده و با یک خلال فیکس کنید تا به شکل گلبرگ درآید.
مراحل درست کردن گل رز با چغندر
-
بقیه برش ها را به همین ترتیب به شکل گلبرگ درآورده و در کنار هم قرار دهید تا به شکل گل رز درآید. -
گل های رز را در قابلمه بچینید، شکر را به آن اضافه کرده و سپس آب را بیفزایید. -
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا چغندرها بپزند. -
وقتی چغندر پخت و قوام آمد، جوهر لیمو و وانیل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. -
اجازه دهید مربا به مدت 24 ساعت در ظرف بماند، سپس آن را در یک ظرف دردار قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
راهکارهای جلوگیری از کپک زدن مربا
-
موقع استفاده از مربا از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید. -
بعد از هر بار استفاده از مربا، درب ظرف حاوی مربا را محکم ببندید. -
اگر مربا به اندازه کافی قوام نیامده باشد و رقیق باشد کپک می زند.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه مربا سیب مجلسی و خوشمزه در منزل – مرحله به مرحله
فوت و فن تهیه مربای موز
طرز تهیه ی مربا گوجه خوشمزه و شگفت انگیز
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی