جزییات بازداشت پروانه سهرابی



به گزارش دلگرم، پروانه سهرابی مدیر فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله جمی آبادان روزگذشته بازداشت شد.


گفته می‌شود این بازداشت به پرونده تخلفات یکی از معاونت‌های سازمان منطقه آزاد اروند مربوط است.


سوم دی‌ماه نیز دو تن از پیمانکاران طرح توسعه فرودگاه بین‌المللی آبادان و ٣ تن از کارکنان این فرودگاه به اتهام تبانی، ارتشا و حیف‌ومیل بیت‌المال بازداشت و روانه زندان شدند.


مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند نیز پیشتر بازداشت شده بود.


پروانه سهرابی اولین رئیس زن فرودگاه خاورمیانه!


سهرابی نه‌تنها نخستین مدیر فرودگاهی زن در ایران، بلکه آن‌طور که خودش تحقیق کرده، تا به حال فرودگاه‌های خاورمیانه هم رنگ مدیران زن را به خود ندیده‌اند.


او ٥٤‌سال دارد و برای ادامه تحصیل رشته مدیریت دولتی با گرایش تشکیلات و روش‌ها را انتخاب کرد.


سهرابی شهریور سال 98 به عنوان مدیر فرودگاه آبادان منصوب می شود و البته از سال 83 کارش را در فرودگاه آغاز کرده است.


او در گفتگویی در مورد جایگاه مدیریتش در فرودگاه گفته هدفم برای تصاحب این پست به معنای اینکه من جاه‌طلب باشم، نبود. فقط می‌خواستم ثابت کنم زنان هم ‏می‌توانند در جایگاه سخت کار کنند. ‏


مسئولیت های سهرابی


سهرابی گفته در طول مدت خدمتم مسئولیت‌های متفاوتی داشتم. مثلا مدتی مسئول آمار بودم و مدتی هم مسئولیت آی‌تی و آموزش را داشتم.

٦ ‏سال رئیس اداره عمومی بودم و بعد هم معاون اداره کل فرودگاه اهواز شدم؛ بنابراین به صورت پلکانی رشد کردم. ‏هر کسی باید از خودش عملکردی نشان دهد، در دوران معاونتم ٣،٤ساعت در روز می‌خوابیدم، ‏ضمن اینکه خانه‌داری هم جزو وظایف زندگی شخصی‌ام بود. اما تا آنجایی که توانستم، سعی کردم ‏رسالت زنان را حفظ کنم. ‏

بیشتر بخوانید  پانامرا اشرافی پورشه


من سلیقه‌ای انتخاب نشدم، انتصابم به دلیل عملکردم بود. اثبات‌کردم که می‌توانم کار‌های معاونت ‏خدمات فرودگاهی و معاونت عملیات هوانوردی را هم انجام دهم، بعضا کار‌های مدیرکل را هم می‌کردم، ‏بنابراین مدیران بالادستی‌ام متوجه شدند یک زن هم توانایی این نوع کار‌ها را دارد. اما درنهایت وقتی ‏در ایران نخستین بار چنین جایگاهی به یک زن می‌رسد، فکر می‌کنم زنان جامعه باید از آقای وزیر تشکر ‏کنند.


اگر دیدگاه وزیر یا مدیر شرکت فرودگاه‌ها نسبت به جایگاه زنان در کشور به این صورت نبود، طبیعتا من هم به ‏عنوان نماینده‌ای از جامعه زنان در این جایگاه قرار نمی‌گرفتم. فرودگاه جایی عادی نیست و در چنین ‏شرایطی ریسک انتصاب من زیاد بود، بنابراین این انتخاب اتفاقی قابل توجه در ایران و خاورمیانه است. ما ‏تا الان در هیچ‌کدام از فرودگاه‌های خاورمیانه زنی نداشتیم که مدیر فرودگاه‌ها باشد.


وی در مورد این سوال که 10 سال دیگر خودتان را در چه جایگاهی می بینید عنوان کرده


راستش من از یک ثانیه بعد خبر ندارم، بنابراین اگر بخواهم به جای صحبت‌های احساسی، منطقی فکر کنم، ‏باید بگویم به جوان‌گرایی اعتقاد دارم. همیشه هم دوست داشتم سکان کشور دست جوان‌تر از ‏خودم باشد. اگر تا ١٠‌سال دیگر زنده باشم، دوست دارم مدیران جوان را تربیت کنیم و فقط در کنار آن‌ها ‏باشم. ‏


دیدگاهتان را بنویسید