آموزش طرز تهیه ترشی هویج و اصول تهیه ترشی هویج مجلسی
از هویج در غذاهای مختلف و سوپ ها و سالاد ها استفاده میشود هم چنین میتوانید از آن ترشی تهیه کرده و نوش جان کنید . با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه ترشی پیاز و هویج
روش اول : مواد لازم برای ترشی هویج
-
هویج : ۱ کیلو -
پیاز سفید بزرگ : ۱/۲ -
آب : ۲ فنجان -
سرکه سیب : ۲ فنجان -
شکر : ۲ فنجان -
دانه خردل : ۱ قاشق چایخوری -
تخم کرفس : ۱ قاشق چایخوری -
تخم گشنیز : ۱ قاشق چایخوری -
زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری -
زنجبیل تازه : ریزخردشده ۱/۲ قاشق چایخوری -
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی هویج
-
هویج ها را بشویید. پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و بصورت برش های نازک خرد کنید. -
یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس هویج های خرد شده را داخل آن بریزید و حدود ۵ دقیقه هویج را بپزید تا کمی نرم شوند. دقت داشته باشید که قرار نیست هویج ها کاملا پخته و نرم شوند، همینکه کمی نرم شوند کافیست. بهتر است حالت تردی هویج حفظ شود. هویج ها را آبکشی کنید و در یک کاسه یا قابلمه بزرگ بریزید. پیاز های خردشده را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید. -
باقیمانده مواد، یعنی سرکه سیب، دو فنجان آب، شکر، دانه خردل، تخم کرفس، تخم گشنیز، زردچوبه، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم …
روش دوم : ترشی هویج و نعنا
مواد اولیه برای تهیه ترشی هویج و نعنا
-
هویج : ۲۰۰۰ گرم -
نعناع : ۱۰۰۰ گرم -
سیر : ۵۰۰ گرم -
سرکه : ۱ لیتر -
نمک : قدری
طرز تهیه ترشی نعنا و هویج
-
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم. -
بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک می ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم. -
بعد روی مواد مزبور را سرکه می ریزیم بهطوری که روی هویجها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود. -
ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه ترشی برگ مو
ترشی لوبیا سبز | آموزشی متفاوت برای تهیه یک ترشی متفاوت
روش تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله