خواستگار شما بچه ی چندم خانوادهاش هست؟
ترتیب تولد خواستگار شما، میتواند رازهای آینده زندگی مشترکتان را آشکار کند
در دنیای روانشناسی، هیچ قانون مطلق و همیشگیای وجود ندارد. گرچه برخی از پژوهشگران میگویند به دلیل کفش خاصی که میپوشید، ویژگیهای شخصیتی خاصی هم دارید، اما گاهی تیر آنها خطا میرود و شخصیت شما با کفش، مدل مو و حتی رنگ لباستان جور درنمیآید.
.
این بار هم میخواهیم شما را با برخی دیگر از اصول شخصیتشناسی، که از نظریههای مربوط به مدل لباس و شکل ابرو قدیمیتر هستند، آشنا کنیم.
.
بسیاری از روانشناسان میگویند ترتیب تولد خواستگار شما، میتواند رازهای شخصیت او و البته آینده زندگی مشترکتان را آشکار کند. گرچه محیط، خانواده و سبک تربیتی در تغییر این قانونها بیتاثیر نیست، اما برای شمایی که میخواهید شخصیت خواستگارتان را در کوتاهترین زمان کشف کنید، دانستن آنها بد نیست. پس در ادامه این مطلب با ما باشید…
فرزندان اول چگونه همسرانی میشوند؟
ویژگیهای شخصیتی: وظیفهشناس، مسئولیتپذیر، حمایتگر، رقابتجو، سلطهجو و جاهطلب
زندگی در کنار مرد وظیفهشناس و مسئولیتپذیری که نمیگذارد آب توی دلتان تکان بخورد، شما را در دنیای امنی وارد میکند و بار نگرانی از انجام کارها و آیندهنگری را از روی دوشتان برمیدارد. اگر با یک بچه اولی ازدواج کنید دیگر دلیلی ندارد خودتان به فکر هزینههای سفر سالانه باشید یا اینکه تاریخ بیمهنامه اتومبیل را در ذهن داشته باشید و خودتان دنبال کارهای اداریاش بروید. اما اگر میخواهید چنین احساس امنیتی را تجربه کنید، باید بدانید که در زندگی با یک بچه اول، هیچ وقت مهره اصلی تصمیمگیری نخواهید بود. این افراد عاشق سلطهگری هستند و چون به تواناییهای خودشان ایمان دارند، دوست دارند مسئولیت تصمیمگیریها را هم بهعهده بگیرند. اما اگر شما یک فرد سلطهگر نباشید، زندگی در کنار چنین مردی برایتان دشوار نخواهد بود، چراکه او با جاهطلبی و قدرت مدیریتش، نگرانیای را برایتان باقی نمیگذارد که بخواهید در موردش تصمیم بگیرید.
.
بهترین گزینه برای ازدواج با بچههای اول، فرزندان دوم خانواده هستند. فرزندان دوم آرام و زودجوش، بهراحتی از خواستههای آنها تبعیت میکنند و از آنجا که به سلطهگری بچههای اول عادت دارند، وقتی با یک دستور بیچون و چرا از طرف او روبهرو میشوند، زیاد سخت نمیگیرند و نمیرنجند. اما این ازدواج تنها به نفع بچههای اول نیست، چون حمایتهای همیشگی آنها میتواند به بچه دومیهای حساس، دلگرمی بیشتری بدهد و زحمت آنها را برای روبهرو شدن با چالشهای زندگی کمتر کند. چنین فردی میتواند زندگی خوبی را در کنار فرزندان دوم داشته باشد، اما ازدواج او با همتای خودش، یعنی با یک بچه اول دیگر، میتواند به یک جنگ هر روزه تبدیل شود.گرچه ممکن است آنها بهدلیل تواناییهایشان از نظر مالی یا کاری پیشرفت زیادی داشته باشند.
.
در زندگی دو بچه اول که هر دوی آنها معتقدند توان گرفتن تصمیمهای مهم یا ایفای نقش راهنما را دارند، احتمال رسیدن به نظر مشترک یا کوتاه آمدن یکی از دو طرف چندان بالا نیست و به همین دلیل بیشتر از آنکه تصمیمها پشت میز مذاکره گرفته شود، در میدان جنگ و قهر گرفته میشود.
.
فرزندان دوم چگونه همسرانی میشوند؟
ویژگیهای شخصیتی: حرف گوشکن، آرام، سازگار، توانا در برقراری ارتباط، میانجی در بحثها
فرزندان دوم معمولا در یک فضای سرشار از رقابت به دنیا میآیند. فرزند بزرگتر که احساس میکند با آمدن این تازهوارد پایگاهش را از دست داده، تمام تلاشش را برای سلطه داشتن بر این عضو جدید به خرج میدهد تا قدرتش را حفظ کند. روانشناسان میگویند فرزندان دوم معمولا ویژگیهایی را در خود میپرورانند که دقیقا عکس فرزند بزرگتر است. از طرف دیگر، گاهی مهر خود شیرینی به بچه دومیها چسبانده میشود چراکه آنها بیشتر از دیگر فرزندان خانواده با بزرگترها وقت میگذرانند و خصوصیاتی را در خود ایجاد میکنند که رضایت بزرگترها را جلب میکند.
.خواستگار شما بچه ی چندم خانوادهاش هست؟
بچههای دوم اغلب با هر کسی میتوانند ازدواج کنند و خوشبخت شوند. خلقوخوی سازگار آنها باعث میشود که هم از پس حمایت بچههای آخر بر بیایند و هم با شنیدن زورگوییهای بچه اولیها زندگی را خیلی سخت نگیرند. از آنجایی که بچههای اول بیشتر خوددار و قانونمحور هستند، زندگی با یک بچه دومی که حواسش به احساسات دیگران هست، میتواند برای آنها لذتبخش باشد.
.
تک فرزندان چگونه همسرانی میشوند؟
ویژگیهای شخصیتی: جاهطلب، سلطهجو، خسیس، حسود، با اعتمادبهنفس، انحصارطلب
برای آنکه با یک تک فرزند زندگی موفقی داشته باشید، باید صبور و باگذشت بار آمده باشید. تکفرزندها نمیتوانند ناامیدی و فشارهای روانی را تحمل کنند؛ اگر از مسئلهای برنجند، این حالت را تا مدتها در خود نگه میدارند و آنچه گذشته را بهراحتی فراموش نمیکنند. آنها فقط به برقراری روابطی علاقهمندند که دربرگیرنده منافعشان باشد و احساساتشان را جریحهدار نکند. البته همه شخصیت تکفرزندها به حساسیت و زودرنجی خلاصه نمیشود. آنها اغلب اعتماد به نفس بالایی دارند و از آنجا که در زندگیشان همهچیز و همهکس در خدمت آنها بوده، حس امنیت در آنها شکل گرفته است. از طرف دیگر، آنها در تمام زندگیشان زیر چتر حمایت دیگران بودهاند و به همین دلیل تحمل چالشها یا پذیرش مسئولیت و دشواریهایی که با آن روبهرو میشوند را ندارند.
.
تکفرزندها خصوصیاتی شبیه فرزندان اول دارند و به همین دلیل کسانی که توانایی کنار آمدن با یک بچه اولی را دارند، اغلب در زندگی مشترک با یک تکفرزند هم چالش خاصی را تجربه نمیکنند. بچههای دوم میتوانند گزینه مناسبی برای ازدواج با آنها باشند، چراکه زودرنجیشان را درک میکنند و با پرتوقع بودنشان هم کنار میآیند.
.
فرزندان آخر چگونه همسرانی میشوند؟
ویژگیهای شخصیتی: حرف گوش کن، بله قربانگو، در جستوجوی حمایت، خلاق، عاشق خودنمایی، متکی به دیگران
.
خلاقیت و جذابیت بچههای آخر از دیگر فرزندان خانواده بیشتر است. آنها برای آنکه خود را از سلطه فرزندان بزرگتر بیرون بیاورند، گاهی به تجربههای تازه رو میآورند و گاهی هم با این خیال که دیگران به فکر همه چیز هستند، به امنیتی که دیگر اعضای خانواده به آنها هدیه میکنند، تکیه میکنند. آنها از نعمت استفاده از تجربههای دیگران برخوردار هستند و به همین دلیل زودتر از دیگر فرزندان خانواده، راه خود را پیدا میکنند.
.
بچههای آخر به خدمترسانی دیگران عادت دارند و از آنجا که بچههای اول هم عاشق راه انداختن کار دیگران هستند، زندگی با یک بچه اول برای آنها جالب و آرام به نظر میرسد. از طرف دیگر، بچههای آخر عادت دارند در مقابل خواستههای دیگران تمکین کنند و به همین دلیل بچههای اول از نظر آنها زورگو و غیرقابل تحمل به نظر نمیرسند اما گذشته از تمام حسنهای بچههای آخر، برخی میگویند ازدواج دو تهتغاری با هم میتواند نگرانکننده باشد چراکه هر دوی آنها دوست دارند به دیگران کمک کنند اما در بیرون کشیدن گلیمشان از آب بدون حمایت دیگران به مشکل جدی برمیخورند.