به گزارش دلگرم، بیست و سوم آذر امسال پرونده ای از کلانتری 136 فرجام به پایگاه چهارم پلیس آگاهی رسید که از یک زن و مرد به نام های ناهید و محمد به اتهام سرقت شکایت شده بود.
زنی سالخورده که به عنوان شاکی در کلانتری حضور داشت گفت: به درمانگاه رفته بودم که دارو بگیرم هنگام برگشتن یک دستگاه پژو 405 به بهانه پرسیدن آدرس توقف کرد یک زن و مرد داخل خودرو بودند. راننده به من گفت، ساکن اهواز است و در کار خیر و کمک رسانی به فقرا فعالیت دارد. در حالی که داشت به من می گفت که این بسته لباس ها را به قیمت هشتصد هزار تومان بگیر و صرف امور خیریه کن ناگهان مأموران کلانتری رسیدند و آنها را دستگیر کردند.
سرهنگ کارآگاه سعید مجیدی رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ در تشریح این ماجرا گفت: محمد در بازجویی ها مدعی شد هر بسته لباس تاناکورا را از مولوی به مبلغ 5 یا 8 هزار تومان می خرم و بعد در خیابان پیرمردها و پیرزن های مسن را صدا می زنم و هر بسته را 100 هزار تومان به آنها می فروشم.اما در ادامه مشخص شد وی با این روش طلاهای بانوان مسن را سرقت می کرده است.
پس از هماهنگی با سرپرست دادسرای ناحیه 15 تهران تعدادی از شاکی ها را که به روش متقلبانه و انداختن طلا در کیسه از آنها سرقت شده بود برای شناسایی متهمان به این پایگاه دعوت کردند که همگی محمد را بعنوان سارق اموال خود مورد شناسایی قرار دادند.
شاکیان اظهار داشتند:در خیابان در حال تردد بودند که محمد به آنها مراجعه می کرده و به این بهانه که قصد کمک به افراد فقیر و نیازمند را دارد مقداری لباس و پول را به آنها می داده تا به نیازمندان برسانند. اما در ادامه پس از جلب اعتماد آنها عنوان می کرده که قصد خرید طلا برای عروس و دختر خود را دارد و برای اینکه طلای بدل به او نفروشند خواهان دیدن طلاهای زنان که اغلب مسن بودند می شد و وقتی طلاها را از آنها می گرفت در یک لحظه با طلاهای بدلی جا به جا می کرد و بعد طلاها را داخل همان کیسه لباس ها می انداخت و پس می داد و فرار می کرد.
رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی گفت: با تکمیل تحقیقات پرونده به دادسرای ناحیه 15 تهران ارسال و دستور شناسایی سایر شاکی ها و انجام تحقیقات از سوی بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه 15 تهران صادر شد و تاکنون هفت نفر از شاکی ها هر دو متهم را به عنوان سارقان اموال خود شناسایی و معرفی و ارزش اموال خود را بالغ بر 100 میلیون تومان اعلام کردند .