طرز تهیه خیارشور مک دونالد مرحله به مرحله



تهیه خیارشور خانگی مک دونالد یک خیارشور فوری و خوشمزه


خیارشور مک دونالد یک خیارشور با طعم و مزه متفاوت است که به روش خاصی تهیه می‌شود و ادویه‌های مورد استفاده در تهیه آن، طعم این خیارشور را کاملا منحصر به فرد می‌کند.


با طرز تهیه خیارشور مک دونالد با این مقاله از مجله دلگرم همراه ما باشید.


آموزش تهیه خیارشور مک دونالد یک چاشنی خوش طعم


خیارشور یک چاشنی تهیه شده از خیار قلمی است که در یک بازه زمانی مشخص در محلولی از نمک و سرکه قرار می‌گیرد. فلفل قرمز یا سبز و سبزیجات معطر، از دیگر افزودنی‌های این محصول هستند که افراد بسته به ذائقه خود می‌توانند به آن اضافه کنند.


اما خیارشور مک دونالد نوعی خیارشور با طعم و مزه متفاوت است که در تمام فست‌فود‌های دنیا استفاده می‌شود. این خیارشور را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و در انواع ساندویچ سرد و یا همبرگر مک دونالد مورد استفاده قرار داد.


در این مطلب با طرز تهیه خیارشور مک دونالد به روشی اصلی با شما خواهیم بود.


مواد لازم جهت تهیه خیارشور مک دونالد


  • خیار قلمی 1 کیلوگرم

  • پیاز متوسط 1 عدد

  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری

  • فلفل قرمز 1 عدد

  • نمک 2 قاشق غذاخوری

  • شکر 150 گرم

  • سرکه سفید 472 میلی لیتر

  • آب 100 میلی لیتر

  • سیر 2 حبه

  • تخم خردل 1 قاشق غذاخوری

  • تخم کرفس 1 قاشق چای‌خوری

  • پودر میخک 1/8 قاشق چای‌خوری

  • زردچوبه 1/2 قاشق چای‌خوری


دستور تهیه خیار شور مک دونالد در منزل


ابتدا خیار‌ها را شسته و خوب خشک کنید، سپس آن‌ها را با پوست به صورت حلقه‌هایی به ضخامت ۵-۴ میلی متر برش بزنید.


پیاز را نیز به صورت حلقه‌ای برش بزنید.


حلقه‌های خیار و پیاز را در کاسه‌ای ریخته، روی آن نمک بپاشید و با دست نمک را به همه قسمت‌های خیار و پیاز بمالید.


روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.


پس از ۳ ساعت که ظرف حاوی خیار و پیاز را از یخچال خارج کردید، مشاهده می‌کنید که آب خیار خارج شده که همین مسئله باعث ترد شدن خیارشور خواهد شد.


حلقه‌های خیار و پیاز را در آبکش ریخته و زیر آب سرد بشویید.


سرکه سفید، آب، شکر، تخم خردل، تخم کرفس، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، میخک و سیر را در قابلمه‌ای ریخته، هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.


اجازه دهید مواد به مدت ۳ دقیقه بجوشند تا ادویه‌ها حل شوند.


پس از ۳ دقیقه حلقه‌های خیار و پیاز را به قابلمه اضافه کنید.


چون خیار‌ها سرد هستند، دمای محلول معطر کاهش پیدا می‌کند، بنابراین اجازه دهید مجددا به جوش آید.


پس از اینکه محلول معطر شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود.


پس از خنک شدن آن، خیار‌ها را در شیشه‌های تمیز و استریل ریخته و روی آن از محلول خوش‌عطر بریزید تا کاملا پر شوند.


سپس در شیشه‌ها را محکم بسته و به مدت یک روز در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شوند.


طرز تهیه خیارشور مک دونالد مرحله به مرحله


بیشتر بخوانید :


خیارشور فله‌ ای نخرید !!!


طرز تهیه خیار شور خانگی به 3 روش + نکات مهم


طرز تهیه ی خیار شور فوری در یک روز به دو روش


سخن آخر


خیارشور در طعم‌دهی ساندویچ‌ها تاثیر زیادی دارد؛ به‌طوری که شاید استفاده از یک خیارشور اصیل، طعم یک ساندویچ را از این رو به آن رو کند.


بنابراین توصیه می‌کنیم حتما این خیارشور را در منزل تهیه کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.


در پایان امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و تجربیات خود را در این زمینه با ما در میان بگذارید.


با خواص بی نظیر خیار آشنا شوید!


قراردادن خیار خام روی پوست، حرارت و التهاب را کاهش می‌دهد. خاصیت خنک‌کننده و تمیزکننده آن برای پوست مفید می باشد.


آب خیار تازه، سوزش سردل، اسید معده، زخم معده و ورم معده را تسکین می‌دهد. قرار دادن برش خیار روی چشم نه تنها تسکین آور است بلکه ورم را نیز کاهش می‌دهد.


مصرف روزانه آب خیار، در کنترل بیماری اگزما، آرتروز و نقرس نقش دارد. خیار برای افرادی که از بیماری ریه، معده و سینه رنج می‌برند، مفید است. پتاسیم موجود در آن برای بیماران دارای فشارخون بالا مفید است.


خیار حاوی آنزیمی به نام ارپسین (Erepsin) است که در هضم پروتئین کمک می‌کند. مخلوطی از آب خیار، هویج، کاهو و اسفناج در رشد مو مؤثر است.


بیشتر بخوانید  کاملترین مقاله در مورد خواص جعفری + عکس

دیدگاهتان را بنویسید