دستور آشپزی سوپ مخصوص فنجانی
این سوپ بسیار ساده و لذیذ حتما هم باید در فنجان سرو شود. با طرز تهیه سوپ فنجانی در این مقاله از دلگرم همراه ما باشید.
روش طبخ سوپ فنجانی در منزل
-
این سوپ نوعی سوپ فنجانی ست اما شکل سرو بستگی به سلیقه دارد. -
آبلیمو را هنگام سرو اضافه می کنیم. روی سوپ را می توانیم با جعفری، دانه های انگور و یا خامه تزئین کنیم. -
اگر آب مرغ در دسترس نداشتیم می توانیم آب خالی بریزیم اما به یاد داشته باشیم در آخر دو تکه گالینا بلانکا اضافه کنیم.( در صورت استفاده از این محصول نمک در غذا نریزیم! ) -
زمان پختن کاهوها بستگی به پرهای کاهو دارد. هر چه تر و تازه تر باشد زمان کمتری می برد!
مواد لازم جهت تهیه سوپ فنجانی برای دو تا چهار نفر
-
آرد برنج: دو قاشق سوپخوری -
آب مرغ: دو پیمانه -
تخم مرغ: یک عدد -
جعفـری خرد شده: یک قاشق سوپخــوری -
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری -
نمک: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ فنجانی
-
آرد برنج را در آب مرغ حل کرده و روی حرارت قرار میدهیم، مرتب هم میزنیم تا به جوش آید و گلوله نشود. -
تخممرغ را با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی در آید و از هم باز شود. -
نمک را به آن اضافه میکنیم، بعد به سایر مواد افزوده و به سرعت هم میزنیم تا تخممرغ گلوله نشود. -
حرارت را خاموش کرده، جعفری و آبلیمو را اضافه میکنیم. -
سوپ را در فنجان کشیده و آن را با فلفل یا ورقهایی از لیمو تزیین کرده و سرو میکنیم.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه ۵ سوپ مقوی و ساده برای درمان سرماخوردگی
طرز تهیه ۵ مدل سوپ خوشمزه و مقوی + عکس
طرز تهیه ۳ مدل سوپ پیاز خوشمزه و پرخاصیت خانگی
روش تهیه سوپ پای مرغ سوپی پر از انرژی و خاصیت
طرز تهیه آرد برنج برای سوپ فنجانی
-
برای آرد برنج مهمترین نکته ای که هست استفاده از برنج ایرانی مرغوب و معطره که البته باید خوب شسته بشه که بعد از خشک شدن بوی آزار دهنده ای نداشته باشه. -
از شب قبل برنج رو بدون نمک ! خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا کاملا بوی خاکش بره و رنگش سفید بشه … -
بعضی ها سه روز تو آب نگه می دارند که من به تجربه و توصیه مامانم این کار رو نمی کنم چون هم برنج بو می گیره به خاطر نمکی که وجود نداره و هم اینکه نیازی به این همه وقت نیست وقتی در طول یک روز می تونی آرد برنج رو آماده کنی. -
خب پس برنج رو از شب قبل خیس می کنید و فرداش آبکش می کنید و بلافاصله می ریزید داخل یک دستمال یا کیسه نخی تمیز و 3- 4 ساعتی زمان می دید که رطوبت اضافه اش گرفته بشه ولی نباید خشک بشه چون دیگه آسیاب نمی شه -
مثلا اگر صبح ریختی داخل کیسه ظهر آسیاب کن ،یا ظهر این کار رو کردی عصر آسیابش کن که رطوبت نهایی اش حفظ شده باشه هنوز … -
می ریزید داخل آسیاب یا همین مولینکس های معمولی که بهش 1-2-3 هم می گن تا جاییکه می خوای نرم بشه آسیابش می کنی و بعد از الک رد می کنی و آرد برنج رو داخل یک سینی پهن کن و بزار کاملا خشک بشه و بعدش هم حتما داخل یخچال نگهداری کن که بو نگیره … -
البته یک نکته ای رو هم بگم برای فرنی و حلوا و کاچی و دسرهایی از این دست همین الک معمولی خوبه ولی مثلا اگر برای شیرینی برنجی بخوای باید الکت خیلی خیلی نرم باشه که خب الک های در دسترس معمولا این طوری نیستند ! -
برای تهیه آرد برنج خیلی نرم مخصوص شیرینی ، من خودم از یک پارچه حریر استفاده می کنم -یک روسری حریر تمیز رو هم می تونید جایگزین کنید،یا هر پارچه ای که آرد ازش رد بشه ولی منافذ مشخصی مثل الک نداشته باشه-این پارچه رو داخل الک می گذارم و آرد برنج الک شده رو یک بار هم از داخل این پارچه الک می کنم -
کاملا نرم می شه و مناسب برای شیرینی برنجی و انواع دیگه کیک و شیرینی که نیاز به آرد برنج داره … من پودر قندم هم به همین روش آماده می کنم