100 گرم آلو بخارا پخته و خشک شده چقدر کالری دارد ؟



همه چیز درمورد آلو بخارا


کالری آلو بخارا موضوع مورد بحث ماست. آلو بخارا میوه ای است شگفت انگیز و آبدار که از نظر گیاه شناسی به گلسرخیان تعلق دارد. این میوه عضوی از خانواده آلو می باشد که هلو، شلیل و بادام را نیز دربر می گیرد.


این میوه از معدود میوه هایی است که همه رنگ ها را در بر می گیرد. درختچه ای کوچک باعث به بار آمدن این میوه خوشمزه می شود. این میوه در کشورهای چین، آمریکا، ژاپن و اروپا می روید.


آلو در مناطق مختلف از نظر رنگ و اندازه متفاوت است. درختچه ی آلو بخارا در ماه های خرداد تا مهر ماه میوه می دهد. در زبان هندی به این میوه آلپاگوندا نیز می گویند. آلوی خشک به نام آلو بخارا شناخته می شود.


حدود دو هزار نوع آلو در جهان وجود دارد که ۱۰۰ نوع آن در آمریکا وجود دارد. هند در تولید این میوه شهرت خاصی ندارد اما در این نوع کشور ۱۲ نوع آلو کاشته می شود. آلو یکی از کم یاب ترین میوه ها در هند می باشد.


کالری و ارزش غذایی آلو بخارا


کالری و ارزش غذایی آلو بخارا پخته شده، خورشتی


هر 100 گرم آلو بخارا پخته شده خورشتی حاوی 107 کالری می باشد.













مقدار

100 گرم

کالری

107

کربوهیدرات

28.08 گرم

پروتئین

0.96 گرم

چربی

0.16 گرم

آب

69.73 گرم

فیبر

3.10 گرم

قند

24.98 گرم

کلسترول

0.00 میلی گرم


کالری و ارزش غذایی آلو بخارا پخته شده خورشتی همراه با شکر


هر 100 گرم آلو بخارا پخته شده خورشتی همراه با شکر حاوی 124 کالری می باشد.













مقدار

100 گرم

کالری

124

کربوهیدرات

32.88 گرم

پروتئین

1.09 گرم

چربی

0.22 گرم

آب

65.08 گرم

فیبر

3.80 گرم

قند

0.00 گرم

کلسترول

0.00 میلی گرم


کالری و ارزش غذایی آلو بخارا خشک شده پخته نشده


هر 100 گرم آلو بخارا خشک شده پخته نشده حاوی 240 کالری می باشد.













مقدار

100 گرم

کالری

240

کربوهیدرات

63.88 گرم

پروتئین

2.18 گرم

چربی

0.38 گرم

آب

30.92 گرم

فیبر

7.10 گرم

قند

38.13 گرم

کلسترول

0.00 میلی گرم


آلو/کالری آلو/ارزش غذایی آلو/خواص آلو/آلو بخارا/کالری آلو بخارا/ارزش غذایی آلو بخارا/خواص آلو بخارا/آلو بخارا خشک شده/کالری آلو بخارا خشک شده/ارزش غذایی آلو بخارا خشک شده/کالری آلو بخارا پخته شده/آلو خورشتی/کالری آلو خورشتی


آلو/کالری آلو/ارزش غذایی آلو/خواص آلو/آلو بخارا/کالری آلو بخارا/ارزش غذایی آلو بخارا/خواص آلو بخارا/آلو بخارا خشک شده/کالری آلو بخارا خشک شده/ارزش غذایی آلو بخارا خشک شده/کالری آلو بخارا پخته شده/آلو خورشتی/کالری آلو خورشتی


خواص آلو بخارا


1. آلو بخارا اختلالات گوارشی را درمان می‌کند


ترکیبات سوربیتول و ایزاتین که در آلو یافت می شود به تنظیم عملکرد سیستم گوارش بدن کمک می کند و یبوست را درمان می کند.


2. آلو بخارا سلامت قلب و عروق را بهبود می‌بخشد


آلو بخارا به حفظ سلامت قلب کمک می کند. این میوه حاوی آنتی اکسیدان هایی می باشد که باعث جلوگیری از اکسیده شدن کلسترول می شود. اکسیده شدن کلسترول تهدید برای سلامت رگ های خونی می باشد.


ویتامین سی موجود در آلو بخارا برای کنترل بیماری های قلبی در بیمارانی که مبتلا به دیابت هستند بی نهایت مفید است.


بیشتر بخوانید: ۸ راه معجزه آسا تشخیص بیماری های قلبی


3. آلو بخارا خطر تباهی لکه‌ ی زرد را کاهش می‌دهد


آلو بخارا از چشم های شما در برابر لکه ی زرد مراقبت می کند. خوردن سه وعده از این میوه خوشمزه می تواند خطر ابتلا به تباهی لکه ی زرد را در سن پیری کاهش دهد.


4. آلو بخارا به کاهش وزن کمک می‌کند


آلو بخارا سموم بدن را از بین برده و از یبوست جلوگیری می کند. کالری آلو بخارا کم است. این روند باعث کاهش وزن طبیعی در انسان می شود. آلو بخارا سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان می باشد که به گوارش درست کمک می کند.


همچنین این میوه از خستگی و کوفتگی عضلات جلوگیری کرده و باعث عملکرد بهتر کبد می شود.


5. آلو بخارا برای مقابله با دیابت نوع 2 مفید است


آلو بخارا گلوکز کمی دارد بنابراین خوردن آلو بخارا میزان قند خون را کنترل می کند و خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد. این میوه افزایش ناگهانی انسولین را در بین وعده های غذایی کنترل می کند.


بیشتر بخوانید: دیابت نوع ۲ چیست ؟ علائم و راههای درمان دیابت نوع دو کدامند ؟


6. آلو بخارا سلامت استخوان را بهبود می‌بخشد


یکی از خواص آلو بخارا این است که سلامت استخوان به ویژه در دوران یائسگی را بالا می برد. این میوه سرشار از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها می باشد. آلو بخارا حاوی بور است که در استخوان سازی نقش مهمی دارد.


7. آلو بخارا با نشانه‌های پیری مبارزه می‌کند


ویتامین ای و بتاکاروتن موجود در آلو بخارا از اسیدهای چرب در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند، این خاصیت آلو بخارا بدن را قادر می سازد تا با نشانه های پیری پوست از قبیل چین و چروک شدن پوست مبارزه کند.


8. آلو بخارا پوست شما را جوان می‌کند


نوشیدن آب آلو بخارا به یکسان سازی رنگ پوست و استحکام آن کمک می کند. بدن انسان به دلیل کمبود کلاژن دارای پوستی چین و چروک دار می شود. یکی از خواص آلو بخارا داشتن مقدار زیاد ویتامین سی است که باعث می شود پوست از ریشه جوان شده و چین و چروک از بین رود.


9. آلو بخارا سرشار از آنتی‌ اکسیدان است


آلو بخارا سرشار از آنتی اکسیدان است که در برابر اشعه های آفتاب محافظی قدرتمند ایجاد کرده و آسیب خورشید را به حداقل می رساند.


بیشتر بخوانید: آنتی اکسیدان و نقش مهم آن در سلامت بدن


10. آلو بخارا شوره ی سر را از بین می‌ برد


ویتامین سی موجود در آلو بخارا به شما کمک می کند تا از شر شوره سر خلاص شوید. فولیکول مو اغلب در اثر شوره سر مسدود می شود. آلو بخارا می تواند با باکتری های پوست سر مبارزه کرده و پوست را تسکین دهد.


آلو/کالری آلو/ارزش غذایی آلو/خواص آلو/آلو بخارا/کالری آلو بخارا/ارزش غذایی آلو بخارا/خواص آلو بخارا/آلو بخارا خشک شده/کالری آلو بخارا خشک شده/ارزش غذایی آلو بخارا خشک شده/کالری آلو بخارا پخته شده/آلو خورشتی/کالری آلو خورشتی


بیشتر بخوانید:


خواص اعجاب انگیز آلو بخارا برای سلامتی


بیشتر بخوانید  خاویار بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید