طرز تهیه سمبوسه پنیر یک غذای هندی لذیذ + فیلم



روش تهیه سمبوسه پنیری


سمبوسه پنیر یکی از غذاهای خوشمزه هندی است که برای وعده افطار و یا سحر تهیه می شود. این غذا را در مهمانی ها و جشن تولدها نیز می توان به راحتی تهیه نمود و از مهمانان پذیرایی کرد.


طرز پخت سمبوسه پنیری/دستور سمبوسه پنیری


دستور پخت سمبوسه پنیر


مواد لازم جهت تهیه سمبوسه پنیری:


  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتو

  • 4/1 فنجان پیاز خرد شده

  • 1/ 4 فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده

  • 1 حبه سیر

  • 1/ 4 فنجان ذرت منجمد

  • 1/ 4 فنجان کنسرو لوبیا سیاه (‌قرمز)

  • اونس (1 فنجان) مرغ، خرد شده

  • 1/ 4 قاشق چایخوری فلفل

  • 1/ 2 فنجان پنیر چدار خرد شده

  • 2 قاشق غذاخوری (1/2 pkg) پنیر پارمسان

  • 24 عدد wrapperswonton (اگر در ایران موجود نیست از نان نازک لواش یا خمیر استفاده کنید، این خمیر را می توانید از نانوایی تهیه کرده یا خودتان درست کنید)

  • روغن سرخ کردنی یا کانولا به مقدار لازم


مراحل تهیه سمبوسه پنیری:


یک قاشق روغن زیتون در ماهیتابه بریزید پیاز را خرد کرده در آن حدود 5 دقیقه تفت دهید. فلفل دلمه و سیر را خرد کرده به پیاز در حال تفت اضافه کنید. لوبیای کنسروی (‌اگر کنسروی موجود نیست آن را کامل بپزید) و ذرت را به مواد اضافه کنید.


در این مرحله از طرز تهیه سمبوسه پنیر، مرغ را همراه با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید. پس از پختن آن را ریش ریش کنید و به مواد اضافه کرده و تفت دهید. به آن کمی نمک و فلفل بزنید. پنیر را به آن اضافه کنید.


پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. یک ماهیتابه دیگر برداشته، ‌در آن روغن سرخ کردنی بریزید. زیر اجاق را کم کنید تا روغن داغ شود. وانتون یا نان لواش را که به صورت مربع شکل درآورده اید را در ظرفی بچینید و با قاشق از مواد وسط آن بریزید و آن را بپیچید.


در روغن داغ سرخ کنید وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.


آموزش تهیه سمبوسه پنیر


این ویدیو آموزشی، به زبان فارسی دری بوده و زیر نویس های آن به این زبان آورده شده است.


راهکارهای جلوگیری از عوارض پنیر پیتزا


استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزیجات فراوان باعث می شود مواد ناسالم آن کمتر جذب خون شود و در نتیجه مضرات آن کاهش می یابد. چربی موجود در پنیر پیتزا از نوع خوبی نیست چرا که این چربی، از نوع اشباع شده و ترانس است.


اسید چرب ترانس، پروسه کش دار شدن پنیر پیتزا را افزایش و در حقیقت فرایند کش دار شدن پنیر پیتزا، کیفیت آن را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.


اسید چرب ترانس موجب تخریب رگ های خونی می شود به همین دلیل، به بیماران قلبی توصیه می شود تا حد امکان از پنیر پیتزا استفاده نکنند یا همراه با سبزیجات فراوان استفاده کنند. استفاده همزمان پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان، باعث می شود مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود.


انواع پنیر و تفاوت های آن ها


در یک طبقه‌ بندی، پنیرها به ۲ گروه انعقادی و فراپالایش تقسیم می‌ شوند. در تهیه پنیرهای انعقادی یا کوآگوله مانند پنیرهای سنتی لیقوان به شیر، آنزیم اضافه می‌ شود و افزودن پنیر مایه موجب لخته شدن کازیین شیر می‌شود و پروتئین‌ های نامحلول رسوب می‌کنند.


سپس پنیر آبگیری شده و به آن نمک زده می‌ شود. در این روش برای تهیه یک کیلوگرم پنیر ۱۰ کیلوگرم شیر لازم است.


در پنیرهای فراپالایش، بازدهی بیشتر است و از میزان کمتر شیر مقدار بیشتری پنیر تهیه می‌شود و تا ۴۰ درصد چربی در پنیر می‌ماند و در نتیجه این محصولات انرژی بالاتری دارند. همان پنیرهای صبحانه.


طرز تهیه ی سمبوسه خوشمزه و عالی در منزل با روشی متفاوت و بی نظیر


آموزش تهیه ی سمبوسه بندری عربی تند و خوشمزه


بیشتر بخوانید  ترشی سبزی مخلوط

دیدگاهتان را بنویسید