روش دوغاب ریختن سرویس بهداشتی به زبان ساده
دوغاب بین درزهای کاشی به دلیل رطوبت موجود در حمام به مرور زمان رنگشان تغیر میکند و خاصیت ضدآب بودنشان را از دست میدهند.
تغییر رنگ آنها نشان از کپک و یا قارچ است، پس اگر چنین چیزی را مشاهده کردید باید سریعاً اقدام کنید و عامل کپک و قارچ را از سطح کاشی ها حذف کنید، در این مطلب از دلگرم قصد داریم شما را با روش ترمیم دوغاب کاشی ها آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.
ترمیم دوغاب بین کاشی : با این روش ها دستشویی و حمام تان را نو کنید!
گام اول: از کابینت ها محافظت کنید
اولین گام در این فرآیند، انجام اقدام های لازم برای محافظت از کابینت ها است. این کار را با پوشاندن آنها با پلاستیک و ایجاد لایه محافظتی با استفاده از چسب کاغذی نقاشی ساختمان انجام دهید.
گام دوم: دوغاب را مخلوط کنید
هنگامی که کابینت ها را پوشاندید، دوغاب را مخلوط کنید. سطلی برداشته و دوغاب را با استفاده از کاردک بتونه کاری مخلوط کنید. با دقت دستورالعمل روی جعبه دوغاب را دنبال کنید.
هنگامی که ماده استحکامی مثل کره بادام زمینی پیدا کرد، کار مخلوط کردن پایان یافته و دوغاب برای استفاده آماده است.
گام سوم: دوغاب ریزی
این مرحله احتمالا مهمترین گام است. این کار را با تقسیم بندی ذهنی کاشی انجام دهید و هربار روی قسمت خاصی از آن تمرکز کنید. مخلوط را با استفاده از ماله روی کاشی ها قرار دهید. کار را با زاویه ۴۵ درجه انجام دهید و دوغاب را به سمت بالا پخش کنید.
بیشتر بخوانید : ۶ روش ساده برای پاک کردن گچ و سیمان از روی کاشی و سرامیک
در جاهایی که فضای خالی وجود دارد، ماده را به شدت بین کاشی ها فشار دهید. هنگامی که این کار را انجام میدهید، مطمئن شوید که دوغاب را زیاد نزدیک به کابینت های آشپزخانه یا اطراف پنجره ها نمی ریزید؛ زیرا این قسمت ها در نهایت آب بندی می شوند.
گام چهارم: اجازه دهید که دوغاب خشک شود
دوغاب خیلی زود خشک میشود و برای خشک و سفت شدن در قالب ها تنها به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه نیاز دارد.
گام پنجم: دوغاب اضافه را پاک کنید
سطل دیگری را با آب گرم پر کرده و از اسفنجی برای پاک کردن دوغاب های اضافه از روی کاشی ها استفاده کنید. باید اسفنج را در طول فرآیند با آب بشویید. اما اسفنج نباید بیش از حد مرطوب باشد.
بلکه فقط باید رطوبت کمی داشته باشد. این موضوع از تاثیر منفی آن بر خطوط دوغاب جلوگیری می کند. در عین حال مطمئن شوید که هیچ لکه کثیفی روی کاشی ها وجود ندارد که این اتفاق زمانی میافتد که اسفنج مرتب شسته نشود.
گام ششم: اجازه دهید دوغاب کامل تر خشک شود
حالا که کاشی ها را پاک کردید، اجازه دهید که دوغاب کاملا خشک شود. می توانید آن را در طی شب یا چندین ساعت رها کنید. هنگامی که خشک شد، دوباره از پارچه نرمی برای پاک کردن لکههای روی کاشی ها استفاده کنید.
گام هفتم: دوغاب خود را بتونه کاری کنید
۲۴ ساعت صبر کرد و سپس از بتونه و یک پارچه تمیز برای محافظت از دوغاب در برابر آلودگی و تغییر رنگ طبیعی درطی زمان استفاده کنید.
گام هشتم: آب بندی کاشی کاری
در نهایت وقت آن است که گام آخر را انجام دهید. این کار را در اطراف کابینت ها و جایی که کاشی ها به پنجره ها نزدیک هستند، انجام دهید. این کار را به دقت در طول لبه ها و با استفاده از یک اسفنج مرطوب انجام دهید.
از انگشت خود برای فشار دادن ظریف خطوط استفاده کنید. در نهایت از اسفنجی برای اطمینان از محکم بودن آن استفاده کنید. هنگامی که آب بندی خشک شد، کاشی کاری و فرایند دوغاب تمام میشود.
این کار به همین راحتی است! دوغاب کردن کاشی ها کاری بی دردسر است که تغییر زیادی در ظاهر و عمر کاشی های شما ایجاد می کند. این کار را می توانید خودتان در آخر هفته انجام دهید و نتایج آن پایدار باقی میماند.
بیشتر بخوانید :
ترفندها و روش های کاربردی جدید برای تمیز کردن سرامیک
نحوه ی جلوگیری و از بین بردن لکه های صابون روی کاشی و سرامیک حمام
۹ تکنیک طلایی برای تمیز کردن سرویس بهداشتی