۲۰ هزار قزوینی از خدمات درمانی جهاد دانشگاهی بهره‌مند شدند



فرشاد پیله چی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به خدمات این سازمان، افزود: با وجود شرایط کرونایی، جهاد دانشگاهی استان قزوین فعالیت توسعه‌ای خود را پیش برده و توانسته است بخشی از برنامه‌هایی را که طی یک سال گذشته در نظر داشت اجرایی کند.
وی با اشاره فعالیت‌های برجسته انجام شده این سازمان در یک سال گذشته،  افزود: در حوزه درمانی با توجه به شرایط موجود به بیش از ۲۰ هزار نفر خدمات ارائه شده که بیشتر آن در حوزه آزمایشگاه پاتوبیولوژی بوده است.
این مسوول گفت: همچنین ساخت مجتمع تحقیقاتی و پژوهشی درمانی جهاد پیگیری شد که خوشبختانه با وجود شرایط دشوار اقتصادی پیشرفت خوبی داشت البته با توجه به شرایط بودجه‌ای نتوانستیم به ظرفیتی که مدنظر بود برسیم و تقریبا ۶۰ درصد برنامه‌ریزی‌ها محقق شد.
پیله چی با اشاره به راه اندازی ۲ موضوع جدید در مجموعه جهاد دانشگاهی استان در حوزه معماری و تجاری سازی، افزود:با توجه به این موضوع، در حوزه هنر و معماری فعالیت جدیدی را آغاز کردیم و با توجه به تیم قدرتمندی که در مجموعه جهاد دانشگاهی استان ایجاد شد و عقبه‌ای که وجود داشت توانستیم در هشت استان در حوزه مرمت و معماری خدمت رسانی کنیم و همچنین در استان نیز فعالیت پژوهشی خود را برای سازه گنبد مسجد جامع عتیق انجام دادیم که یکی از ۲ پروژه بزرگ سازمان میراث فرهنگی کشور بود.
وی اظهار داشت: در حوزه تجاری سازی نیز تلاش کردیم تا بتوانیم درگاهی برای واحدهای فناور و مجموعه‌هایی که به دنبال تجاری سازی هستند، باشیم که در این راستا سازمان تجاری سازی جهاد دانشگاهی، مرکز نوآوری و شتابدهی (منش) خود را راه‌ اندازی کرد.
پیله چی گفت:این مرکز، درگاهی برای ورود مجموعه‌های توانمند و دارای محصولات فناور است که به تجاری سازی محصولات نیاز دارند.
این مسوول گفت: همچنین ورود به حوزه تجاری سازی فناوری دانش بنیان، مخصوصا حوزه روشنایی از جمله فعالیت مهم جهاد در یک سال گذشته بوده است.
پیله چی با اشاره به اجرای طرح فاخر و مهم در حوزه اشتغال طی یک سال گذشته، افزود:این طرح تعاملی بین وزارت کار و جهاد دانشگاهی با عنوان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اجرا شد که با نوآوری جدید خود اتفاقات خوبی را رقم زد.
وی اظهار داشت: در طرح توسعه مشاغل خانگی با حضور پیشران‌ها و افراد کارآفرین، شرایط اشتغال پایدار برای متقاضیان و ثبت‌نام کنندگان ایجاد می‌شود.
این مسوول اضافه کرد: ظرفیت استان قزوین در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هزار و ۵۰۰ نفر بود که در سه فاز در حال اجرا است.
وی گفت: از اول بهمن ماه سال گذشته دوره‌های توانمندسازی ثبت نام کنندگان در رشته‌های شغلی، شروع شد و همکاران جهاد دانشگاهی با احصای پیشران‌ها و تعاملاتی که انجام دادند توانستند بستر ورود افراد به بازار کار را فراهم سازند.
پیله چی اظهار داشت: در حوزه علمی کاربردی، با توجه به شرایط کرونایی و مجازی شدن دانشگاه ها، رشد ۹۶ درصدی در جذب دانشجو داشته و از این حیث رتبه اول را کسب کردیم.
وی گفت: همچنین برگزاری ۲ رویداد استارت آپی در حوزه لباس و راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی در این حوزه از دیگر اقدامات مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان بوده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین اظهار داشت: در حوزه آموزشی نیز با بهره گیری از بسترهای مجازی و راه اندازی سامانه آموزش مجازی، بخش اعظمی از دوره های آموزشی خود را به صورت مجازی ارائه دادیم و از این حیث جزو مجموعه پیشرو در بحث مجازی سازی بوده ایم.

بیشتر بخوانید  مشکلات بازیافت کاغذهای رنگی، شانه تخم مرغ، جعبه دستمال کاغذی و جعبه پیتزا

دیدگاهتان را بنویسید